Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
jaś pisze:A ja z Bogatyni i jak na ironię dorwałem wczoraj gram władzia.
Jakby to porównać - jak inni, te god mode to dobre sformułowanie, po białej nie ma takiej euforii, bardziej spinają mi się mięśnie na ciele, faktycznie bardziej fizyczna jest ta bania, pęd do bycia aktywnym. Po piku jak się siedzi np. we trzech to jest mega rozkmina, nie brałem mdma bo nie mam dostępu ale porównuję to pod względem empatii. A. to taka mocna kawa z efedryną dla tych, którzy metamfe mają "we krwi" (dosłownie lub w przenośni).
A co ja bym wybrał z tej dwójki?
odp. C - kokaina, miałem raz okazję i to jest dobry odświeżacz ;}
1.Albo białe straciło swoją moc i nie jest takie jak 6,7 lat temu (gdy jeszcze kreska chodziła po 10pln) swoją drogą to byli czasy:)
2.ALbo od wpierdalania piko po prostu już białe nie klepie tak jak kiedyś.
Oczywiście to moje osobiste odczucia,mogę się mylić.Nie chem nikogo wprowadzać też w błąd,a może akurat ktoś ma tak jak ja...no nie wiem.
Co do Koksu czyli opcja C-nie mogę naprawdę się wypowiedzieć do końca,jadłem dwa razy.Pierwszy raz taki rozjebany po meth że nie mogę stwierdzić czy porobił czy nie..Drugi raz na czysto 0,5g we trzech(w grudzie) Stary poważny wyjadacz stwierdził że koks poważny,kumpel który jadł parę razy sam nie wiem co z nim stwierdził że tak ma być jak jest(Nie bardzo skumałem),a ja?Nie bardzo mogę powiedzieć że porobił,za to zdrętwiało mi wszystko przez co owy specyfik przeszedł.Począwszy od nosa po gardło:)Z trojga złego wybieram piko,które godzine temu sobie zaaplikowałęm donosowo i pewnie gdyby nie ono nie napisałbym takiego długiego posta:)BTW(DO JAŚia:Bogatynia-taka stolica piko:)Heh
Scalono -- 909
a ja ci odpowiem to na tym obrazku to na 100% nie jest metamfetamina,to masz chyba jakis speed i na oko niewyglada najlepiej ale oczywiscie moge sie mylic,meth robiony naprzyklad z ........ jest higroskopijny tzn.teki lekko mokry a w smaku czyli podczas splywu jest bardzo gorzki inny smak niz glupia amfa.meth jest 100 razy lepszy od amfy tez myslalem kiedys ze amfa najlepsza dopoki niewzialem 30mg mety,wypierdol niesamowity duzo wieksza euforia niz po amfie.I to po jakiej ilosci a ponadto jak mety niejebiesz w ciagach to niewywoluje psychoz ani nierozpierdala tak ciala na zjezdzie jak syfna amfa,nie wiem jak ktos moze uwazac ze amfa jest lepsza,nigdy w zyciu pod zadnym pozorem,ale to jest moja subiektywna opinia.
Dziękuje za potwierdzenie ;-)
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.