Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 292 / 5 / 0
nikya pisze:
No cóż, proponuję nie mówić kompletnie nic i nie zgrywać cwaniaka, bo jedynie wpierdol można dostać.. %-D

Ja odradzam cwaniaczenie. Najlepiej stwierdzic ze nie odpowiada sie na pytania i jak przyciskaja to powtazac ze sie nie odpowie. Grunt zeby byc uprzejmym i kulturalnym.

Najgorsze co mozna zrobic to akcje podobne do "wiem ale nie powiem" "sami to ze mnie wyciagnijcie"
Wierzę w ciebie.
Uwierz we mnie.
Wierzę w was. Wierzę, że nie nadaremnie. Młode pokolenie, ostrzeżenie, życie z gównem nie ciekawsze... To nie koniec, tutaj zacznę.

Jeszcze raz powtórzę, co wpoiło mi podwórze: trzymać się jak najdłużej.
  • 255 / 7 / 0
  • 9 / / 0
Jestem dziewczyną, więc pewnie łatwiej byłoby mi się wykręcić (piszę "było" bo po przeczytaniu tematu zaczęłam się zastanawiać co bym powiedziała :D )
Opcja1:
Więc albo byłam w klubie, wyszłam na fajkę i jakiś koleś mnie zagadał (niech będzie przystojny blondyn) dał mi towar pogadaliśmy i tyle go widziałam.
Opcja2:
Owy tajemniczy blondyn dał mi ten towar mówiąc, że to legalny dopalacz "Ja panowie nigdy w życiu nie brałam nic legalnego" :D no pod warunkiem,że nie mam żadnego gówna w domu :|

A teraz to się śmieje sama do siebie bo w opcji z przystojnym blondynem,wyszłabym na zdesperowaną wariatkę ale lepiej wyjść na wariatkę niż na ćpuna! :-p
  • 2814 / 14 / 0
Zwróć uwagę,że policjanci na podstawie doniesień prasowych,że zabroniono dopalaczy nie odpuścić sprawy. Udostępnianie dopalaczy też jest karane. Przez inną instytucje,ale jest.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
W sumie racja!

Więc pozostaje opcja 1: Dostałam coś od tego blondyna pod klubem. Wzięłam na własną odpowiedzialność, tak głupia jestem i biorę to na siebie! Pierwszy i ostatni raz jakby coś ;)
  • 634 / 4 / 0
ladyvv: 'powiedział że to legalne rc' i tyle ;) Niby nic, ale zawsze coś.
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 368 / 10 / 0
Ja coś mam ??? MÓJ BOŻE to na pewno jakaś zaraźliwa i śmiertelna choroba wirusowa jedynym lekarstwem są codzienne inhalacje THC i codzienne spożycie doustne GBL . Dla dobra własnego dajcie jak najwięcej powyższych abym mógł nie infekować pozostałych . Armaggeddon i kurwica absolutna . Normalnie izolacja (od debili) i leczenie . O mamo co oni mi zrobili .
  • 488 / 7 / 0
Ostatnio ziomek opowiadał, że jak wyjechał ze standardowym tekstem "na dyskotece od jakiegoś typa" to koleś przesłuchujący go zaczął się brechtać, kazał mu podpisać zeznania i czekać na sprawę. Chyba największe muły intelektualne mogłyby kupić tę bajkę więc często mają w dupie i wpisują cokolwiek.

A jak już trafimy na nadgorliwych to słyszałem też o tekście "przez internet z Holandii". Ale wtedy można się liczyć ze starannym przetrzepaniem kompa.
  • 2814 / 14 / 0
I zależnie od prokuratora, danych na komputerze oskarżeniem za przemyt, które potem Sąd/oskarżony najprawdopodobniej skoryguje na samo posiadanie. Stwierdzenie o przywiezieniu samemu zza granicy autem to wielka głupota...
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1530 / 9 / 0
Ewentualnie dowali przemyt + posiadanie + większe ilości + próba wprowadzenia tego na rynek.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
ODPOWIEDZ
Newsy
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.