nikya pisze:No cóż, proponuję nie mówić kompletnie nic i nie zgrywać cwaniaka, bo jedynie wpierdol można dostać..
Ja odradzam cwaniaczenie. Najlepiej stwierdzic ze nie odpowiada sie na pytania i jak przyciskaja to powtazac ze sie nie odpowie. Grunt zeby byc uprzejmym i kulturalnym.
Najgorsze co mozna zrobic to akcje podobne do "wiem ale nie powiem" "sami to ze mnie wyciagnijcie"
Uwierz we mnie.
Wierzę w was. Wierzę, że nie nadaremnie. Młode pokolenie, ostrzeżenie, życie z gównem nie ciekawsze... To nie koniec, tutaj zacznę.
Jeszcze raz powtórzę, co wpoiło mi podwórze: trzymać się jak najdłużej.
i wszystko :D
Opcja1:
Więc albo byłam w klubie, wyszłam na fajkę i jakiś koleś mnie zagadał (niech będzie przystojny blondyn) dał mi towar pogadaliśmy i tyle go widziałam.
Opcja2:
Owy tajemniczy blondyn dał mi ten towar mówiąc, że to legalny dopalacz "Ja panowie nigdy w życiu nie brałam nic legalnego" :D no pod warunkiem,że nie mam żadnego gówna w domu :|
A teraz to się śmieje sama do siebie bo w opcji z przystojnym blondynem,wyszłabym na zdesperowaną wariatkę ale lepiej wyjść na wariatkę niż na ćpuna! :-p
Więc pozostaje opcja 1: Dostałam coś od tego blondyna pod klubem. Wzięłam na własną odpowiedzialność, tak głupia jestem i biorę to na siebie! Pierwszy i ostatni raz jakby coś ;)
A jak już trafimy na nadgorliwych to słyszałem też o tekście "przez internet z Holandii". Ale wtedy można się liczyć ze starannym przetrzepaniem kompa.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi
Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.