nikya pisze:No cóż, proponuję nie mówić kompletnie nic i nie zgrywać cwaniaka, bo jedynie wpierdol można dostać..
Ja odradzam cwaniaczenie. Najlepiej stwierdzic ze nie odpowiada sie na pytania i jak przyciskaja to powtazac ze sie nie odpowie. Grunt zeby byc uprzejmym i kulturalnym.
Najgorsze co mozna zrobic to akcje podobne do "wiem ale nie powiem" "sami to ze mnie wyciagnijcie"
Uwierz we mnie.
Wierzę w was. Wierzę, że nie nadaremnie. Młode pokolenie, ostrzeżenie, życie z gównem nie ciekawsze... To nie koniec, tutaj zacznę.
Jeszcze raz powtórzę, co wpoiło mi podwórze: trzymać się jak najdłużej.
i wszystko :D
Opcja1:
Więc albo byłam w klubie, wyszłam na fajkę i jakiś koleś mnie zagadał (niech będzie przystojny blondyn) dał mi towar pogadaliśmy i tyle go widziałam.
Opcja2:
Owy tajemniczy blondyn dał mi ten towar mówiąc, że to legalny dopalacz "Ja panowie nigdy w życiu nie brałam nic legalnego" :D no pod warunkiem,że nie mam żadnego gówna w domu :|
A teraz to się śmieje sama do siebie bo w opcji z przystojnym blondynem,wyszłabym na zdesperowaną wariatkę ale lepiej wyjść na wariatkę niż na ćpuna! :-p
Więc pozostaje opcja 1: Dostałam coś od tego blondyna pod klubem. Wzięłam na własną odpowiedzialność, tak głupia jestem i biorę to na siebie! Pierwszy i ostatni raz jakby coś ;)
A jak już trafimy na nadgorliwych to słyszałem też o tekście "przez internet z Holandii". Ale wtedy można się liczyć ze starannym przetrzepaniem kompa.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.