Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3449 / 123 / 8
Mhm, taa... Tylko z alkoholem... ;)
  • 1680 / 266 / 0
A dla mnie metamfetamina nie jest euforyzująca sensus stricto. Taka trzeźwość do potęgi 4, skupienie maksymalne i bezsenność. Oczywiście wypierdala z butów ale np. 4-MMC jest bardziej euforyzujące.
Mówię o racemacie, towar dobry, 60mg już wyraźnie odczuwalne sniffem.
Największy przegryw na forum
  • 360 / 35 / 6
Jak zwykle u mnie na odwrót :rolleyes: ... mnie odrzucało od alko , nawet zimny bro latem mi nie "wchodził" :-/ . meth nie dawała wam euforii ? o shit ... jak przypominam sobie początki to ulala ..
radocha aż się wylewała :heart: ... oczywiście jak już przeszłam z wersji sniff na vapo to wystarczyło kilka miesięcy (3-4) i z radości wszechogarniającej pozostało ... NIC .
Is this the real life? Is this just fantasy? Caught in a landslide, no escape from reality.
And so, without any further folly, let the games begin
Wellbutrin 300mg
Pregabaline 450mg
Medikinet CR 40mg
Edronax 12mg ,lub Atomokestyna 80mg
alprazolam 2mg
  • 102 / 9 / 0
Mi trochę dawała, ale jak dawno to było.
Zaopatrzyłem się z rana w kryształ to sprawdzę czy się coś zmieniło, tylko muszę żarówe moją znaleźć i będę dzień święty święcić jak nakazuje pismo :old:
  • 3455 / 1118 / 0
Jak mnie rozwala jak spotykam kolesi, którzy w samarze mają "kryształ speedujący", karmią się tym miesiące, a jak zapytasz o nazwę substancji nie wiedzą co to jest.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 1680 / 266 / 0
A co to wnosi do tematu? meth nie da się pomylić z niczym innym. Mówię o działaniu. Więc po pierwszym spróbowaniu wiemy co siedzi w naszym towarze.

Tzn. można pomylić chyba tylko z 4-MAR, które jest z 3x droższe, więc niemożliwe by ktoś to dostał jako meth.
Największy przegryw na forum
  • 3455 / 1118 / 0
Mówię o osiedlowych koleżkach, których nigdy nie zainteresuje to co siedzi w torbie.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 360 / 35 / 6
że whaaaat ? ..... "osiedlowy koleżka" ? ... to taka instytucja jeszcze istnieje ? ...
  • 332 / 38 / 0
29 stycznia 2017misspill pisze:
Jak mnie rozwala jak spotykam kolesi, którzy w samarze mają "kryształ speedujący", karmią się tym miesiące, a jak zapytasz o nazwę substancji nie wiedzą co to jest.
No kurwa ale niestety w mojej mieścinie (16k mieszkańców) tak jest i nic nie poradzisz. Handel należy do kliku osób o oni karmią wszystkich chuj wie czym. Cały czas jest w obiegu jakiś kryształ, raz lepszy raz gorszy a co dokłądnie to nikt ci nie powie. Na pewno nie jest to meta to jest pewne. Ogólnie to te kryształu co u mnie sprzedają to w działaniu są całkiem przyjemne ale trzeba wpierdalać krechy co 30 min. Niesłszałem żeby ktokolwiek miał tu doczynienia z prawdziwą metafetaminą... A szkoda bo chętnie bym spróbował tego legendarnego kryształu.
Cash Rules Everything Around Me
C.R.E.A.M.
  • 1121 / 153 / 0
Kryształ no name, radzę zainteresować się DM, a znajdziesz to czego szukasz.
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
ODPOWIEDZ
Newsy
Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.