Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 1744 / 573 / 0
Nie mam w stacjonarkach innych dyso niż wymienione, a zamawiać nie będę.
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5172 / 905 / 0
Ktoś tu pisał że słabe miał wizuale na zamkniętych oczach .
Ja w połączeniu z 300 mg dexa swego czasu sobie normalnie filmy oglądałem pod powiekami z muzyką na uszach .
Ogólnie jest to uznawana za jedną z najbardziej wizualnych i przyjaznych tryptamin wręcz imprezowa.
4 ho mipt może bardziej wizualny był jak był dobry rzut , ale też bardziej introspekcyjny i wziąłem większą dawkę.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 354 / 63 / 3
@ledzeppelin2 a ile brałeś 4-ho-met z tymi 300 mg dexa?
  • 343 / 104 / 2
@ledzeppelin2
Ja w mixie z ketaminą też oglądałem filmy pod powiekami, ale gdy ketamina nie działała to widziałem tylko czerń. Ale to może przez moją tolerke na psychodeliki, bo przed tripem troche popalałem DMT, a tydzien wczesniej też jadłem psychodelika
  • 769 / 117 / 0
ile tego wziąć optymalnie żeby było fajnie? miałem kiedyś rekonesans z tabletką ś.p. LL 20mg i było nieco płytko, nieco dziko, ale ogólnie bardzo miło

obecnie tolerka wyzerowana i rozmyślam coś z zakresu 30-50mg
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 1744 / 573 / 0
Jak traficie coś takiego stacjonarnie w Niderlandach to odradzam, nie ma informacji o dawce (wg sprzedawczyni 80mg) i kompletnie nie działa, wypite na raz a tolerka na sajko prawie zerowa.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 769 / 117 / 0
80mg to by tak wyjebało z papci, że aż się uśmiechnąłem na samą perspektywę, nie ma opcji żeby takie dawki sprzedawali jako pojedyńcze strzały
  • 1744 / 573 / 0
Babka mówiła, że to na dwa razy jest. Ja wypiłem niecałe pół shota będąc pod wpływem 2-FDCK, nie chciałem tak dużo i trochę się wystraszyłem. Dwie godziny później nic nie posmyrało, to dojebałem resztę. Zero efektów.
  • 216 / 12 / 0
Próbował ktoś może Małpie tabletki z krainy wiatraków? 21mg?
Nigdy nie jadlem, za to oststnio jadlem trufle i flubromazepam to poczekam...
Co sądzicie o dawce 32mg?nie będzie za słabo dla doświadczonego psychonauty z małą tolerką?
Pozdrawiam, ludziska💚
Dawniej dzieciaki wychowywały się przy Panu Kleksie
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
  • 769 / 117 / 0
mówisz o tabsach LL (zielone z tego co pamiętam) czy coś innego? tamte działy jak powinny
ODPOWIEDZ
Newsy
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.