To był wybitny keton jak się nie miało tolerancji, wielka szkoda, delegalizacyjne gnidy. Teraz mamy klefedronowe łajno, samo zdrowie.
skroo + 10 skilla + 50kg miesni + dzontra wolta etc wczesniej a-pvp ofc i +
Za to wsród ketonów ostatniej generacji lubiłem go najbardziej, szkoda tylko że był bardziej toksyczny niż taka trójka np. Ile razy nie zjadłem większej ilości czułem dziwne ciśnienie na nerkach to zdecydowanie fajne nie było.
500mg do jabnie w chuateccze
20 minut czekania
2 godzina i nie czuje jeszczw ze schodzi.
Pale szluga za szluga ;)
Malo eufori
Chec dobroci czy jak to nzwac xd
Milo przyjemnie, totalny ogat i full luz
Muzyka glosno lepiej brzmi
Przed delegalizacją bref występował w talizmanie 'mountain crystal'. Obecnie ów talizman dalej jest dostępny w stacjonarkach (przynajmniej dwóch w Katowicach). Pytanie, czy możliwe że stacjonarki sprzedają nielegal? Oba "sklepy" mocno "okratowane". Sprzedawane w fiolce, średniej wielkości kryształy, zapach ciężko wyczuwalny...
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.