Krytykowanie narkomaństwa jest słuszne i chwalebne ale uprasza się o bardziej merytoryczne posty, mniej emocjonalne.
przeniesiono do knajpy - detronizator
05 lutego 2024WALLSTREET pisze: @artwit85 pregabalina i alkohol. Gratuluje głupoty. Następnym razem jedno, albo drugie, a najlepiej nic, jeśli nie potrafisz mieć kontroli nad własnym zachowaniem.
przeniesiono do knajpy - detronizator
przeniesiono do knajpy oraz dodano mention - detronizator
600mg sobie spróbuj.
Najwięcej poszło 1500mg łącznie przez cały dzień, dodałem do tego jeszcze 3 piwa(ućpany pregą nie myślałem rozsądnie) .
Raz że ryzyko padaczki spore było, chociaż się przyfarciło i nic mi się nie stało, a dwa gadałem jakieś zjebane rzeczy do obcych ludzi, także głupie to było, nigdy więcej takich dawek.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.