Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1434 / 90 / 2
Robiłem ciąg na amfetaminie i po 4 dniach od końca zabawy zarzuciłem 1,5 grama Tramalu z władkiem zmieniło się trochę działanie Tramalu czy to niebezpieczne?
action movie:gun:
  • 577 / 127 / 0
Tak, jest to ryzykowne połączenie. Było już o tym. Wystarczy poszukać.
  • 1434 / 90 / 2
@crocodilla Tak szukałem i znalazłem tylko nie łączyć razem, ale 4 dni od tego poszły.
action movie:gun:
  • 577 / 127 / 0
3 czynniki ryzyka przy stymulantach. 1. Zespół serotoninowy. 2. Obniżony próg drgawkowy. 3. Kardiotoksyczność.
  • 3014 / 1020 / 0
Tramal wchodzi w interakcję z wieloma środkami i trzeba zawsze sprawdzać przed zażyciem. głównym czynnikiem ryzyka jest tu obniżenie progu drgawkowego, ale pozostałe również są istotne. ja staram się nie mieszać Tramalu z niczym i cieszyć się jego działaniem solo, jednak w obecnej sytuacji, dla bezpieczeństwa muszę dodać benzodiazepinę, bo dawki aktywne przekraczają mój próg 400 mg/d i wahają się w granicach 600-800 mg. to buprenorfina mi tak podniosła tolerancję. choć wcześniej również zażywałem większe dawki bądź łączyłem z kodeiną.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 402 / 69 / 0
Tramal kocha klony powyżej 400 z tolerką.Obie substancje synergizują się nawzajem i bania jest lepsza niż bez klonów.
  • 5792 / 1188 / 43
To fakt, ze wszystkich benzo są najlepsze.
Do 400mg 1mg wystarczy, do 600mg 2mg klona.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3014 / 1020 / 0
ja jeśli miksuję Tramal z benzodiazepinami, to jest to praktycznie zawsze Relanium. muszę przyznać, że najbardziej mi odpowiada i podobnie do klona ma silną komponenetę przeciwdrgawkową, a także wzmacnia jego działanie sedatywne. kiedyś wrzucałem też Lorafen, ale to mniej pasuje. w rozumieniu ogólnym benzodiazepiny działają synergicznie z Tramalem.

ja bym jednak stwierdził, że do dawek nie przekraczających 400 mg/d bądź jednorazowo, wystarczy 0.5 mg klonazepamu. do wyższych trzeba oczywiście nieco więcej.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 1195 / 139 / 0
Ale pierdolenie na poprzedniej stronie że ktoś sobie tak tolerancję wyrobił że go po przerwie nawet gram nie rusza. Bzdura totalna wystarczy w czasie ciągów zejść na 3-4 dni do 300-400 dziennie i potem znowu kopia dawki wieksze. Rowniez wychodze z założenia że lepiej jest brać tramal okazjonalnie niż w ciągach. Wychodzenie z ciągów kosztuje tyle i zdrowia i psychiki że nie warto ich robić. Zamierzam na koniec miesiąca wrzucić jednorazowo oczywiście oddając paczkę kobiecie w pokoju na klucz, z 600 mg i wiem że kopnie mnie lepiej niż półtora grama na ciągu, po dwóch tygodniach abstynencji całkowitej
  • 577 / 127 / 0
Co do tolerki pełna zgoda.

Jak naprawdę przyciśnie to te drzwi zamknięte na klucz Ciebie nie zatrzymają. Ja kiedyś tak oddałem na przechowanie swoje U-47700 i fentanyle. Zgadnij jak się skończyło. :D
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.