Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 9327 / 1809 / 2
Cukier z tluszczem?
Nie bardzo.
Laktoza ktora tworzy w jelitach "mydlo"?
Nie bardzo.

Jak juz - wegle z bialkami i tluszcze z bialkami.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 3455 / 555 / 2
Dwa szybkie zywce z puszki zimne pod rzad woda z cukrem i dwa pomidory
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 542 / 37 / 0
2mg klonazepamu + normalny obiad typu pierś z kurczaka + kasza gryczana + jakaś surówka.
Do tego 1g Vitaminy C
  • 9327 / 1809 / 2
14 grudnia 2017Mefistofeles1945 pisze:
Dwa szybkie zywce z puszki zimne pod rzad woda z cukrem i dwa pomidory
alko na zjazd jest dobre na krotka mete.
Wchodzić i głosować
  • 3455 / 555 / 2
Jak masz ciąg na dyszce czy tam dwóch po którymś tam dniu dwa szybkie zimne z puszki Żywce zrobią swoje. Jak zamawiasz już na stówy i jest to Twój któryś miesiąc z rzędu to na krótką metę - dokładnie.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9327 / 1809 / 2
Minusem gaba-ergikow jest regulacja w gore rec nmda i regulacja gaba w dol.

W dluzszej pespektywie smialo bedzie mozna odwiedzic knajpe "pod wirtualna psychoza"

Jak o obnizanie zjazdu przy uzyciu benzo czy innych klonow pytam chlopakow z kartoteka lat 5+ czy nawet 10+ to smieja sie.
Wchodzić i głosować
  • 1 / / 0
Siemano, za mna moj pierwszy dluzszy meeting.Dotad sporadycznie wrzucalem pigule na weekend w domu ze znajomymi. W pt walilem pigule, spalem normalnie, w sobote zjadlem okolo 2g fety, nie spałem nic, poprawilem o 10 rano w niedziele "małą", a wieczorem zamulilem sie wąsami i poszedlem spać. W poniedzialek popoludniu walnalem 1/3 piguly, ugryzlem od kumpla kawalek poprostu i zanim weszla spalilismy 2 wąsy, wszystko zaczelo mnie telepać, najgorzej nogi a w glowie mialem paranoje w chuj, chcialem zeby to sie skonczylo. Poszedlem spac normalnie i poszedlem do szkoly. Od 2 dni nadal sie czuje ospaly, nie moge sie skupic, nie mam sily wstawac z wyra, dodam ze mam czasami nadcisnienie, jestem nerwus i schudlem 30kg (nie od pizgania tylko cwiczylem). Czy to normalne ze nadal czuje sie jak gowno? %-D %-D
  • 140 / 43 / 0
Tak. To bardzo normalne i możesz się spodziewać jeszcze paru takich dni.
  • 7 / / 0
Piszę posta, bo może akurat ktoś pomoże- mi skończyły się pomysły. tak się stało że się wjebalam w ciąg, i codziennie czymś się próbuje dobić bardziej lub mniej skutecznie. niestety już powyczerpywały mi się zasoby estazolamu, relanium itp, więc przedwczoraj żeby zasnąć chapsnęłam 2 tabletki Aviomarinu. podziałało jak ta lala, no i wczoraj naiwnie wierzyłam że znów w ten sposób się uda. I wiem, że skurwysyńsko na niego wzrasta tolerancja, no ale miałam ostatnie 2,5 tabletki więc zjadłam je koło godziny 5. Wszystko szło w dobrą stronę , tylko że nagle- 7 rano, więc wzięłam wtedy ostatnie tabletki theocodinu licząc, że uśpi. No ale nic z tego. Teraz już z braku opcji wlałam w siebie barszcz, zjadłam mięcho, wypiłam Theraflu i czekam. A, no i cały czas na bieżąco od wielu dni wrzucam w siebie mnóstwo magnezu i witaminy C. Zatem- jeśli ktoś wie co po tym wszystkim może mi ułatwić rychłe zaśnięcie i raczej to znajdę w domu wśród wyposażenia typu podstawowe leki/jedzenie/napoje- zaklinam, niech się podzieli wiedzą.
  • 397 / 32 / 7
Błagającemu o sen ciężko pomóc nie wiedząc co on ma w domu... generalnie to przeczekaj..zamknij oczy,, albo poloz sie i wlacz jakis nudny film, uspokój mysli czy coś.. moim zdaniem takie sztuczne upierdalanie się czymkolwiek by zasnąć jest trochę tak jakby tonącej osobie podawać szklankę wody.
Uwaga! Użytkownik kkrecha nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.