Heksedron i substancje będące jego pochodnymi (przede wszystkim HEX-EN).
ODPOWIEDZ
  • 126 / 1 / 0
Moim zdaniem najlepszym sortem hexa jest ten w pudrze.Nie w krysztale zoltym czy snieznym puchu ktory za bardzo spiduje.Przerobilem juz hexa z zrodel i ten jest najlepszy i bardziej euforyczny
Chociaź bym płynął najgorszym ściekiem, Ty mnie nie osądzaj, Bóg zrobi to lepiej.
  • 126 / 1 / 0
Przez dwie doby schodzi mi 5 gr hexaa jaki by nie byl i lepszy jest od alfy pod wzgledem mniejszych urojen
Chociaź bym płynął najgorszym ściekiem, Ty mnie nie osądzaj, Bóg zrobi to lepiej.
  • 2428 / 90 / 0
Ma ktos foto jak ten zółty krysztal wygląda bo za chuja sie jeszcze z takim nie spotkałem././.
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 823 / 11 / 1
Jeden "vendor" to sprzedaje jako "HEX-EN BIG CRISTAL" w cenie 50/g.
Tak to wygląda...
hex-en-big-cristal.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 126 / 1 / 0
nota600 pisze:
Jeden "vendor" to sprzedaje jako "HEX-EN BIG CRISTAL" w cenie 50/g.
Tak to wygląda...
hex-en-big-cristal.jpg
Probowalem go jak wczesniej pisalem juz i mocne dziadoswto ale bardziej mnie spidowalo od innych dwoch sortow.Wkurwia mnie w hexenie to ze w pewnym momencie czulem jak po grzybach i troche musialem sie ogarnac i za huja Pana sie schlac po tym polowka,6 piwami nie da rady i trzezwy nadal moge byc Trzy albo dwa sklepy maja go w ofercie
  • 95 / 8 / 0
Wasze sorty hexenu znieczulają czy nie? (ciekawe, jak się tego dowiedzieć właściwie z forum, gdzie znajdę hex-en taki, jak miałem wcześniej od vendora, który już nie działa oraz co mi po tym właściwie, że ktokolwiek powie "mój sort znieczulał", "a mój nie", skoro nie wolno wymieniać informacji JAKI towar jest GDZIE - lipne zasady forum....)
Ostatnio zmieniony 20 lutego 2016 przez urban-shaman, łącznie zmieniany 1 raz.
Owoc żywota Twojego je ZUS.
  • 115 / 4 / 0
Co do znieczulenia zauważyłem ze ten sam sort raz mnie znieczulał a raz nie. Na samym początku żadnego znieczulenia a jak poleżał całą noc w aucie w minusowej temperaturze to na nastepny dzień pół ryja miałem znieczulone. I teraz pytanie czy to od zimna czy może od stosowania kilka godzin wczesniej otrivinu i wody morskiej
  • 2428 / 90 / 0
Mi żaden Kurwa nic nie znieczulil a testowałem od chuja sortów chyba wszystkie poza tym żółtym kryształem...
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 761 / 13 / 0
Warty pieniędzy kolejny na siłę z syntezowany b-k?
Uwaga! Użytkownik nieobgryzampaznokci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1874 / 96 / 127
Czy na sile syntezowany to nie wiem ale pierwsze sorty byly mega. Potem juz nie testowalem ale zjadlem tg z kilkadziesiąt gram i polecam taki mocniejszy pent w kierunku alfy. To i NEP jest warty uwagi z tych nowych rc. Polecam.
wolna molekula
#mops
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.