Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Fajnie że dobrze dobrałeś sobie leki, ale odstawiałeś kiedyś już na kilka tygodni tramadol? Bo skręt nie jest taki zły, ale potem jest gorzej. Jak to z każdym opio, trudno tę pustkę wypełnić, trudno się cieszyć codziennością. Tylko że z tramadolem dochodzi ci jeszcze kurewska depresja i brak energii które potrafią się utrzymywać tygodniami po ustąpieniu objawów fizycznych. Dlatego jem go od święta (no i dlatego że nie zawsze mam benzo a nie uśmiecha mi się kolejna padaka). Więc za wcześnie nie świętuj, bo syf dopiero się zacznie.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
22 marca 2020przodownik pisze: w przypadku Tramalu mam tak wybadane, że dwa tygodnie mogę ładować bez skręta i się nic nie dzieje złego, dłużej nie próbuję. zazwyczaj stosuję dawki podzielone i nie przekraczam ulotkowych 400 mg/d. po takim ciągu dłuższa przerwa i można bez obawy o uzależnienie stosować. tak przynajmniej jest w moim przypadku.
innym sposobem, który obecnie częściej stosuję, to po prostu dzień Tramalenia i potem 2-3 przerwy, potem znowu ładowanie i znowu przerwa. dzięki temu lek zdąży wyparować z organizmu i nie podbija się na stałe jego stężenia, tylko leci się na czysto.
taki coś pozwala jedynie ustrzec się wystąpienia objawów odstawienia, czyli uzależnienia fizycznego. psychicznie jestem już grubo uzależniony i gdybym mógł to pewnie bym się w tym zatracił i ładował codziennie. a najlepsze i najgorsze jednocześnie jest to, że coraz bliżej do tego, abym sobie go załatwił na stałe.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
with regards, przodownik
with regards, przodownik
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.