Najlepiej od benzo.
> Jak będziesz grzeczna, to tata da ci tabletkę.
Widziałem kiedyś na takim starym filmie, jak taki gangus uzależnił syna od heroiny. chłopak był całkowicie zależny i ślepo posłuszny ojcu. Wiadomo, że mu tylko chodziło o działkę. Ojca miał w dupie. Na końcu filmu ten syn się zastrzelił.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
23 października 2018london5 pisze: Celowo bym je uzależnił aby mieć nad nimi kontrolę.
Najlepiej od benzo.
> Jak będziesz grzeczna, to tata da ci tabletkę.
Widziałem kiedyś na takim starym filmie, jak taki gangus uzależnił syna od heroiny. chłopak był całkowicie zależny i ślepo posłuszny ojcu. Wiadomo, że mu tylko chodziło o działkę. Ojca miał w dupie. Na końcu filmu ten syn się zastrzelił.
Sam bym nie zachęcał nawet do piwa/trawki czy tam innych "nieszkodliwych" bo to może być furtką dalej. No ale ja jestem ostatnią osobą na ziemi, która powinna mieć dzieci XD
09 lutego 2016GetBuzzed pisze: Spójrz na Boga i na nas. On się nie pierdoli, wyjebał nas na "ulicę" i to na zbity pysk.
Ale to tylko dla naszego dobra.
Nie jest powiedziane że MUSISZ coś mieć, że MUSISZ mieć co jeść, że MUSISZ mieć gdzie mieszkać... Że ci się NALEŻY, bo żyjesz...
A no, wyobraź sobie, że jednak ci się nie należy i trzeba na to tyrać.
chyba żaden świadomy rodzic nie pozwoliłby brać narkotyków dziecku, chyba proste
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.