Najlepiej od benzo.
> Jak będziesz grzeczna, to tata da ci tabletkę.
Widziałem kiedyś na takim starym filmie, jak taki gangus uzależnił syna od heroiny. chłopak był całkowicie zależny i ślepo posłuszny ojcu. Wiadomo, że mu tylko chodziło o działkę. Ojca miał w dupie. Na końcu filmu ten syn się zastrzelił.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
23 października 2018london5 pisze: Celowo bym je uzależnił aby mieć nad nimi kontrolę.
Najlepiej od benzo.
> Jak będziesz grzeczna, to tata da ci tabletkę.
Widziałem kiedyś na takim starym filmie, jak taki gangus uzależnił syna od heroiny. chłopak był całkowicie zależny i ślepo posłuszny ojcu. Wiadomo, że mu tylko chodziło o działkę. Ojca miał w dupie. Na końcu filmu ten syn się zastrzelił.
Sam bym nie zachęcał nawet do piwa/trawki czy tam innych "nieszkodliwych" bo to może być furtką dalej. No ale ja jestem ostatnią osobą na ziemi, która powinna mieć dzieci XD
09 lutego 2016GetBuzzed pisze: Spójrz na Boga i na nas. On się nie pierdoli, wyjebał nas na "ulicę" i to na zbity pysk.
Ale to tylko dla naszego dobra.
Nie jest powiedziane że MUSISZ coś mieć, że MUSISZ mieć co jeść, że MUSISZ mieć gdzie mieszkać... Że ci się NALEŻY, bo żyjesz...
A no, wyobraź sobie, że jednak ci się nie należy i trzeba na to tyrać.
chyba żaden świadomy rodzic nie pozwoliłby brać narkotyków dziecku, chyba proste
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.