Najlepiej od benzo.
> Jak będziesz grzeczna, to tata da ci tabletkę.
Widziałem kiedyś na takim starym filmie, jak taki gangus uzależnił syna od heroiny. chłopak był całkowicie zależny i ślepo posłuszny ojcu. Wiadomo, że mu tylko chodziło o działkę. Ojca miał w dupie. Na końcu filmu ten syn się zastrzelił.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
23 października 2018london5 pisze: Celowo bym je uzależnił aby mieć nad nimi kontrolę.
Najlepiej od benzo.
> Jak będziesz grzeczna, to tata da ci tabletkę.
Widziałem kiedyś na takim starym filmie, jak taki gangus uzależnił syna od heroiny. chłopak był całkowicie zależny i ślepo posłuszny ojcu. Wiadomo, że mu tylko chodziło o działkę. Ojca miał w dupie. Na końcu filmu ten syn się zastrzelił.
Sam bym nie zachęcał nawet do piwa/trawki czy tam innych "nieszkodliwych" bo to może być furtką dalej. No ale ja jestem ostatnią osobą na ziemi, która powinna mieć dzieci XD
09 lutego 2016GetBuzzed pisze: Spójrz na Boga i na nas. On się nie pierdoli, wyjebał nas na "ulicę" i to na zbity pysk.
Ale to tylko dla naszego dobra.
Nie jest powiedziane że MUSISZ coś mieć, że MUSISZ mieć co jeść, że MUSISZ mieć gdzie mieszkać... Że ci się NALEŻY, bo żyjesz...
A no, wyobraź sobie, że jednak ci się nie należy i trzeba na to tyrać.
chyba żaden świadomy rodzic nie pozwoliłby brać narkotyków dziecku, chyba proste
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?
Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.