Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 1016 / 97 / 0
A ja to nie wiem, bo w aptekach nie kupuję takich rzeczy. Ale na reckę można chyba jakoś wyciągnąć.
The child is grown
The dream is gone
  • 2116 / 634 / 0
Mam dla Was piękne zestawienie ze śliczną tabelką. Przy okazji można się doedukować prawnie: Jak to jest z tą kodeiną?

Format PDF, tabelka jest troszkę dalej.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 2976 / 256 / 0
Miałem kiedyś 5g czystej do receptury, fajne i.m. wchodzi, żałuję że i.v. nie spróbowałem, teraz nie będzie okazji raczej już.
Uwaga! Użytkownik GFr2sERaXi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2883 / 303 / 0
A koda iv przypadkiem to nie jest chujowy pomysł, nawet czysta? Wydaję mi się że wiele razy takie stwierdzenie się przewijało tu i ówdzie na forum.

Turek tak niedawno mówiłeś że koda ble i tylko bupra, a niedługo będziesz na sportowo spalał kalorię w biegu do apteki %-D
zdaj relacje ile kilo zrzucisz to może uda nam się ustalić dokładną ilość spalanych kalorii %-D
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 1016 / 97 / 0
kodeina iv jest bardziej niebezpieczna od innych opio (może powodować jakiś obrzęk płuc czy coś takiego) a nie jest wcale lepsza według raportów ludzi. Bodaj w Turcji jest to w miarę popularny sposób przyjmowania, tak piszą na bluelight. Tak sobie jeszcze myślę, jaki tam może być czas działania? 30 sekund? xD
The child is grown
The dream is gone
  • 1794 / 124 / 0
Kodeina iv powoduje tak ogromną reakcję histaminową, że może wam serce stanąć. Przecież w faq o kodeinie nawet jest to napisane ;).

Od 5 dni miałem zatwardzenie. Tzn. 5 dni temu jak rano wstałem to okazało się, że nie ma pracy i zarzuciłem z rana kodę. Następnego dnia to samo, a wiadomo - w ciągu na opio należy srać przed poranną dawką, bo później nichuja - zapomniałem się wysrać. 3 dni temu już nawet mi się srać odechciało. 2 dni temu nie brałem kodeiny, ale srać i tak nie mogłem (brałem za to deksa 1350mg, ale po dyso mi się dobrze sra), a wpierdalałem wszystkie domowe sposoby na srakę - jogurt z mnóstwem malin; śliwki; herbaty miętowe itp. Wczoraj stwierdziłem, że muszę coś z tym zrobić. Poszedłem do apteki mojej ulubionej i po krótkiej konwersacji przeplatanej beką ze mnie farmaceutki dostałem Alax. Kazała wziąć 2 tabletki. Zarzuciłem od razu 4. Po pół godzinie poczułem w jelitonach coś w rodzaju scen z filmu 2012. I poszło raz. Za godzinę drugi. Wieczorem trzeci. Rano się budzę i od razu na kibel - bieguna lekka. Po godzinie znowu. Wkurwiłem się i pojechałem do apteki po 300 kody i właśnie sobie grzeję :*). Aaa, i pobiłem swój prywatny rekord - 16 tjokodynów połkniętych naraz. Naraz=wrzucone do japy, zalane wodą i połknięte jednym łykiem, że nie nic w ryju nie zostaje. SWAG kurfyyy.

Jamedris ciekawy artykuł.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 423 / 12 / 0
Mój rekord 20, to tak z pamietnika gimba na dziś.
  • 2883 / 303 / 0
A ja zawsze rozgryzam bo lubię ten smak
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 423 / 12 / 0
Przeciez to tak ohydne i gorzkie jest...
  • 1794 / 124 / 0
Też kiedyś rozgryzałem, ale nie zaliczę tego do moich ulubionych wspomnień...

JS-C chyba ironizował :).
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.