Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 3732 / 45 / 0
Komenda to juz dobrze wie co i gdzie cpa Lotnik i jego ferajna spod ciemnej gwiazdy.

Raz tylko pilam z suszonych, bo nigdy nie mam tyle materialu i ciepliwosci, zeby ususzyc. Co ciekawe, te suszone wzielam z martwej natury ustawionej w pracowni malarskiej, w liceum jeszcze. Z 10 wzielam i tak mnie pierdolnelo, ze wspolokatorka spanikowala. Na ogol miala wyjebane jak lewitowalam na Akodinie. Ciekawe, ile tam lezaly i dlaczego nikt nie byl tak ´sprytny´ jak ja. Nie wierze, ze nikt nie cpal.

Belial, ogarnij sie (tak, wiem jak to brzmi w moim poscie) z ciupy bedzie ciezko moderowac. Po tym co ostatnio pisales, sadze, ze musisz miec nasrane, zeby tak ryzykowac w Twojej sytuacji.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 761 / 11 / 0
Bez przesady, wskakiwanie na działki nie jest takie znów ryzykowne, tym bardziej, że robiłem to trzeźwy, a winą moich wpadek były spore ilości klonazepamu i alkoholu (oraz ew. amfetaminy) we krwi... Fakt, że 1-2 razy zaryzykowałem bardziej, wchodząc na czyjś ogródek po 5.00 rano i zrywając dość daleko od płotu, za domem. Jeśli wyszedłby ktoś kto byłby wstanie mnie złapać i spacyfikować, miałbym problem... No, ale to jest właśnie ta kwestia, ktoś musiałby mnie złapać i zatrzymać. Przecież nawet gdyby ktoś zadzwonił na policję, to raz, że by to olali, a dwa, że nawet gdyby wyjechali i dojechali to musieli by szukać mnie na nogach w gąszczu działek, gdy licząc czas jaki by minął od zgłoszenia, byłbym już daaleko od działki konfidenta...
We are all singing, all dancing crap of the world.
  • 2518 / 28 / 0
Wawoj na rację, ogarnij się, Może na początek, nie będziesz brał klonów. Skoro już pojąłeś, że wszelkie zło, bierze się właśnie w tych tabletek.
  • 761 / 11 / 0
Ty się, Klonojad, nie udzielaj w kwestii nie brania klonów lepiej... Działki odwiedzałem bez klonów i dlatego żadnego zła z tego nie było, bo moje zmysły nie były zagłuszone...
We are all singing, all dancing crap of the world.
  • 867 / 12 / 0
Nie pogryźcie się przypadkiem %-D
ChÓj!
  • 279 / 4 / 0
Ej na rozluźnienie opowiem Wam historyjkę sprzed kilku minut ;-) Otóż dwa dni temu się przeprowadziłam i dziś wyszłam sobie na spacer okolicoznawczy celem znalezienia apteki i zapoznania się z tutejszą infrastrukturą. Patrzę, hurtownia leków, antek za 5, 42 :heart: No ale nie ważne. Idę dalej, patrzę: mała urocza kwiaciarnia wyglądająca jak domek w górach, a na jej bocznej ścianie szyld "mak". No to myślę, zajrzę i zapytam bo może mają jakiś fajny. Wchodzę, na ganeczku siedzi facet idealnie pasujący do klimatu górskiej chatki:

[ja] Dzień dobry, jaki ma pan mak?
[chłop] :-O
I tutaj następuje pełna napięcia kilkusekundowa cisza. Chłop gapi się na mnie z miną tak zszokowaną, że w jednej chwili mam milion myśli, przecieram nosek- nie kreśliłam się rano, ale taki odruch. Patrze pod nogi, czy mi jakas trawa nie wypadła albo bóg wie co, no ale nic, więc:
[ja] Yyy... ten... maku szukam, a zauważyłam szyld więc no...pytam...
[chłop] Proszę pani... Prowadzę tę kwiaciarnie od 6 lat. Kiedy ją zakładałem, znajomi mówili, że jeżeli nazwę ją mak, ludzie będą przychodzić i pytać o mak. Jest pani pierwszą osobą.
[ja] :blush:

W nagrodę dostałam tulipana :-)
... albo i nie.

http://www.youtube.com/watch?v=Vi76bxT7K6U
  • 80 / 1 / 0
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH
  • 1345 / 6 / 0
Jesteś jedyną opiatówką w okolicy!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bender

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • 2518 / 28 / 0
BelialGlow pisze:
Ty się, Klonojad, nie udzielaj w kwestii nie brania klonów lepiej... Działki odwiedzałem bez klonów i dlatego żadnego zła z tego nie było, bo moje zmysły nie były zagłuszone...
No i musisz mieć ostatnie zdanie... Sam pisałeś, że przez klony spierdoliłeś sobie życie, a jak weźmiesz 2-3mg to nie ma z tobą kontaktu. Więc lepiej sam zamilknij zanim znów zrobisz sobie krzywdę po klonazepamie. Dobra idę spać, bo rano przed pracą czeka mnie gotowanie zupy. Jakoś naćpanym łopiatami łatwiej będzie mi to wszystko ogarnąć. Przynajmniej nie będę się stresował, że od sierpnia mogę już nie pracować tam, gdzie pracuję obecnie %-D
  • 338 / 1 / 0
Eloszka Ćpunki i Ćpuny.

Mam takie oto maczki http://imageshack.us/photo/my-images/82 ... 00039.jpg/ i wiem, że są dobre bo wyglądają jak dobre ale oko wprawnego specjalisty jakich tu wielu na pewno pomoże.

Drugą kwestią jest sprawa makiwary, ile takich ciepnąć do zupki aby porobiło, niby tolerancji nie mam ale mam syndrom "Dzielnicowego" - słabo mnie klepią te wszystkie przepłuczki pomimo że z najlepszych maków i słabo mnie koda robi. Podpowiem Szanownemu Gronu specjalistów, że na polu znalazłem jeszcze kwitnące okazy o fioletowych kwiatach ale fotografi nie zrobiłem bo trza było spierdalalać.

Dziękuję i pozdrawiam
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.

Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.