Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 3900 / 244 / 13
Są za to mixy z pochodnymi pce (MXE, Ket) i wychodzą fajnie, czemuby mix z PCP', miałby być gorszy... Poza tym, gdzieś nawet był w dziale arylcykloheksaminy post usera, który połączył jakąś tryptaminę z 3-MeO-PCP.

Co do "wzmacniacza" jak to ująłeś - jeden pies;
Ostatnio zmieniony 12 marca 2013 przez Parathormon, łącznie zmieniany 1 raz.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 5299 / 104 / 0
Nie łączyłbym pochodnych fencyklidyny z tryptaminami w szczycie działania tryptamin, chyba że na koniec raczej. A do podbijania lepsza trawa niż jakieś ścierwa udające rodzinę THC
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 3900 / 244 / 13
tym niemniej niemałe grono ludzi to robi i nie narzekają Pigularzu...
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 330 / 1 / 0
laczyl ktos jakies stimsy a 4-AcO-DMT? 3-FA, MPA etc?
  • 415 / 4 / 0
Łączyłem...
...4-AcO-DMT + meth.
Pisałem już gdzieś o tym...
...raczej nie popełnię takiego mixu jeszcze raz. :blush:
  • 330 / 1 / 0
pewnie jestem uposledzony bo nie moge znalesc twojej relacji z tego miksu. Mam tylko twoje posty o tym jak piszesz ze to zarzucisz i pozniej ze bylo srogo, ale jakis szerszych odczuc brak. Zmieniales nick?

Bylbym wdzieczny jakbys mogl zarzucic linkiem bo naa blulightcie i drugs-forum tylko jakies rozwazania teoretyczne znajduje.
Chce sie przygotowac bo domyslam sie ze taki miks jest hardy...
  • 415 / 4 / 0
Spoiler:
Offtop
protech33 pisze:
Chce sie przygotowac bo domyslam sie ze taki miks jest hardy...
Jest hard, ale osobiście wole te związki osobno...
[przepraszam za ubogość opinii- nie mam talentu opisywania tripów.]
  • 456 / 14 / 0
250 mg kody + 20 mg 4-AcO-DMT ? szukam czegos co mnie uspokoi przed 4 aco ale boje sie o serce
Uwaga! Użytkownik Czarli Czarnuch jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Jak to jest, czujesz bóle czy się tylko wkręcasz? Jak się czujesz gdy definitywnie zaczyna puszczać? Po kodeinie (swędzącej suce) możesz nie poczuć pełnej psychodelii a i na uspokojenie też za dobrze nie wpłynie. Chociaż? Walnąłem kiedyś 4-HO na puszczającym jakimś opio i Ci powiem nie było warto, lepiej sprawdziłby się imo diazepam w ilości 5 mg, acz też spłyci z tymże w inny sposób niż kodeina swędząca suka.

Jeśli czujesz bóle to nie powinieneś zażywać, lecz skoro musisz, to mniejsze dawki po prostu
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 2881 / 302 / 0
O skoro już jesteśmy przy tym temacie to zadam pytanie które od dawna miałem zadać:
Ktoś kiedyś opisywał łączenie psychodelików z opio i strasznie zachwalał. Dobrym posunięciem będzie zarzucenie kodeiny gdy już będę czuł że peak zbliża się ku końcowi? Czy to na tripie acodmt czy homecie albo nawet miksie
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.

Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA

Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.

Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą

Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.