Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 975 / 179 / 0
@moons bierzesz lek od listopada,czy przytyłeś przez okres kuracji nim? Dużo ludzi mówi że strasznie tyje na tym leku.
  • 59 / 6 / 0
@tajemniczy25 Ciężko powiedzieć, bo tuż przed szpitalem, do którego trafiłem 21 listopada, waliłem bardzo dużo kody. Miewam też napady żarłoczności, a teraz od lutego dość regularnie się głodzę, więc obawiam się, że mój przykład wiele o tyciu na doksepinie ci nie powie. Mam teraz 72kg. W listopadzie miałem 76.
  • 27 / 3 / 0
Lekarz przepisał mi doksepine żeby wspomóc mnie w ostawianiu pregabaliny z dużych dawek (jestem wjebany), biore kilka dni 10mg dziennie na poczatek i juz czuje okropną senność i przyjebanie. Czy to minie? Jednocześnie odstawiłem prege z 600 do 450mg i im bardziej bede schodzil to mam zalecone zwiekszac dawke dopsepiny. Tylko że ta senność jest przejebana juz na poczatku
  • 1487 / 91 / 2
W ciągu po benzo tylko raz cudem uśpiło mnie chyba 100 mg wyżej od zalecanej i nie muli mnie ten lek w ogóle.
action movie:gun:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.

Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.

Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata