Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 963 / 177 / 0
@moons bierzesz lek od listopada,czy przytyłeś przez okres kuracji nim? Dużo ludzi mówi że strasznie tyje na tym leku.
  • 59 / 6 / 0
@tajemniczy25 Ciężko powiedzieć, bo tuż przed szpitalem, do którego trafiłem 21 listopada, waliłem bardzo dużo kody. Miewam też napady żarłoczności, a teraz od lutego dość regularnie się głodzę, więc obawiam się, że mój przykład wiele o tyciu na doksepinie ci nie powie. Mam teraz 72kg. W listopadzie miałem 76.
  • 27 / 3 / 0
Lekarz przepisał mi doksepine żeby wspomóc mnie w ostawianiu pregabaliny z dużych dawek (jestem wjebany), biore kilka dni 10mg dziennie na poczatek i juz czuje okropną senność i przyjebanie. Czy to minie? Jednocześnie odstawiłem prege z 600 do 450mg i im bardziej bede schodzil to mam zalecone zwiekszac dawke dopsepiny. Tylko że ta senność jest przejebana juz na poczatku
  • 1477 / 90 / 2
W ciągu po benzo tylko raz cudem uśpiło mnie chyba 100 mg wyżej od zalecanej i nie muli mnie ten lek w ogóle.
action movie:gun:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).