Lecz mnie ta cena zabardzo nie interesuje bo ja tu bardziej "do usług" niż mam to kupować hehe.
A z ciekawości w jakich cenach bywają u Was łysielce?
w moim okolicach jak są to od 20zł do 50-70 za 100 sztuk...
Chyba że dobrze sie zna tego co to ma lub bierze ilość większą.
45zł za gram? W jednym miasteczku nie daleko mnie narzucili mieszkańcom cene 50zł. Jeszcze nie dawno było 60.
Dużo ludzi przyjeżdżało do mnie (miasta mojego), ale tylko po pare sztuczek dla siebie bo ponoć jakby nie odpowiednie osoby od nich dowiedziały sie że ktoś bierze nie z ich miasta, a jeszcze nie daj boże handluje to jedyne co pozostawało to przeprowadzka... Zapewne troche to ubarwione, lecz pamiętam jak znajomy dostał tam u siebie ładny wpierdol bo ktoś tam usłyszał przez tel. że "kupił sobie w L-ca pare gram i pierdoli ich ceny"....
To jest dopiero chore :-/
Qlimax 89 pisze:Jeśli jest to faktycznie MDMA to na mniej niż 10zł - sztuka (nawet i do 15'u) raczej liczyć nie ma co...
Chyba że dobrze sie zna tego co to ma lub bierze ilość większą.
45zł za gram? W jednym miasteczku nie daleko mnie narzucili mieszkańcom cene 50zł. Jeszcze nie dawno było 60.
Dużo ludzi przyjeżdżało do mnie (miasta mojego), ale tylko po pare sztuczek dla siebie bo ponoć jakby nie odpowiednie osoby od nich dowiedziały sie że ktoś bierze nie z ich miasta, a jeszcze nie daj boże handluje to jedyne co pozostawało to przeprowadzka... Zapewne troche to ubarwione, lecz pamiętam jak znajomy dostał tam u siebie ładny wpierdol bo ktoś tam usłyszał przez tel. że "kupił sobie w L-ca pare gram i pierdoli ich ceny"....
To jest dopiero chore :-/
U mnie w miescie ze tak powiem nie ma dilów, jest kilku kolesi co jarają i po prostu jezdza po zielsko do miasta obok, kazdy latwi na swoj sposob, czasem sie od kogos cos odkupi, ale po cenie 40-45.. Wiec wole jezdzic po wieksza ilosc do stolicy ;)
Piguły na MDMA... To już wogóle tragedia u mnie, chyba na MDMA nigdy nie ujze w moim miescie :D Ale ale trzeba bedzie poszukac w stolicy ;>
tinos pisze:no to ładnie waz zdzierają nawet tego już nie skomentuje 30 per gram od lat, od 5 już taniej. Po znajomości 3/60. Hak 20
Jedynie importy z innych miast, ale zawsze dochodzi ryzyko kontroli itp.. No cóż, takie prawo.
Qlimax 89 pisze:U mnie w bliskie okolice zasięgu moich łapek doszły:
Stilnox 20tabl - 45zł
Relanium 5mg 20tabl - 25zł
Clonozepam 2mg 30tabl - 35zł
;]
Teraz ceny spadły o około 50% :-p
A co do łatwości zdobycia to ja mam takiego lekarza, że przepisywał mi persen i "najlepsza" rzecz na jaką sie szarpnął to spox...
Powiedział, że żadnego stilnoxu, nasenu mi nie przepisze bo to uzależnia.
Musze sie przepisac do tego samego lekarza co mój ojciec chodzi i problem jakikolwiek zniknie
A paczka stlinoxu 20tabl kosztuje jakieś 23zł właśnie bez "P" tak jak piszesz...
Czy w ogole sa w obiegu, orientuje sie ktos?
Szukam szukam i znalezc nie potrafie.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.