Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Co do cev'ów i oev'ów polecam ETH-LAD w dawce ok 150ug z zerową tolerką, chociaż raz wziąłem w odstępie tygodnia raz 150 a raz ok 190 (1 i 1/4 kartonika) i różnica między 1 i 2 razem nie była wielka. Mnóstwo potężnych "wzorków i kolorków" :P Wizuale z zamkniętymi i otwartymi oczami, na przykład przy zupełnie wyciemnionym pokoju miałem wrażenie że siedzę w wielkiej kolorowej, obracającej się sferze, na której ścianach układały się różne wzory. Kiedy zapaliłem światło wszystkie wzorki rozszerzyły się na powierzchnię ścian i rzeczy w pokoju, więc na wszystkich powstały cudowne kolorowe wzorki, a później wyglądało to jak tekstury w grach komputerowych. Do tego uczucie trochę jak po zielsku- ogólna śmiechawa, trochę czillaucik i pewna trzeźwość umysłu, ale też po dłuższym czasie (wszystko trwało około 10 h) uczucie pewnego znudzenia niestety. Jednym z dużych plusów jest zerowy BL, ale jest to też okupione długim załączaniem fazy. od wzięcia do pierwszych poważnych wizuali minęły ze 2 godziny. Za pierwszym razem zdarzyło się kilka halunów- jednych mniej, innych bardziej przyjemnych, wędrujących co jakiś czas w obrębie pola widzenia. Zamierzam też przetestować 1p-LSD i AL-LAD, bo wszystkie dostępne w jednym miejscu w necie.
  • 219 / 18 / 0
@Rikissa, @Halliciluna:
W obu wypadkach mowa o halucynacjach hipnagogicznych.
Poleżcie dłużej wytrzymując bez miokloni, to z hipnagogów prawdopodobnie zrobią się mocne przysenne halucynacje. Wtedy zapewne wystąpią skurcze miokloniczne, ale jeśli nie, to możliwe jest przejście w sen bez utraty świadomości. Ciekawe doświadczenie, obserwować sen z w pełni przytomnym ego. Równie ciężkie do uzyskania, co ciekawe, ale dysocjanty dają pewne wyobrażenie o zestawie odczuć których można w nim odebrać.
Uwaga! Użytkownik GerardZLivii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 54 / / 0
@gerardzlivii dzięki, spróbuję niegdyś nad tym zapanować:)

A jeszcze jedno, bo zaczęłam się zastanawiać czy dobrze rozumiem pojęcie cevóv - jeśli zamknę oczy (teraz, kiedy moje cevy się już uspokoiły) to widzę ciemność i pojawiają się tylko przy medytacji na przykład. Jednakże czy dobrze rozumiem co to jest? Odczucia wewnętrzne i walory tych "cevów" na medytacji są zupełnie inne, ale to zapewne dlatego, że jestem w stanie owej medytacji.
Jednak chodzi mi o te trzeźwe występowanie kolorków, plam, czasem nawet ledwo widocznych, to jest to o czym mówimy? Zwykłych od tak plam, o niezdefiniowanych kształtach. Podobny efekt mogę uzyskać, a raczej o wiele wyraźniejszy kiedy przecieram palcami oczy, albo nacisnę sobie palcem gałkę oczną :D Więc czy aby to na pewno co ja mam są cevy czy to coś innego totalnie nie związanego z halucynacjami?
Uwaga! Użytkownik Rikissa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 297 / 30 / 0
Nie, Stasiak, to nie cevy.
Tak, to normalne.
Nie, nie ma to nic wspólnego z halucynacjami.

Ps. Wszędzie Cię kurwa rozpoznam :wall: Chore? Może, ale mam do tego prawo %-D
Spoiler:
  • 152 / 4 / 0
Mnie ciekawi jedna rzecz. Czy można, i po jakim dragu ew, dostać aż tak mocnej halucynacji, powiedzmy jakiejś osoby, żeby aż wręcz z nią rozmawiać, i jeszcze otrzymywać odpowiedzi?
  • 1889 / 72 / 3
Jasne, że można. W większości są to duże dawki psychodelików, dysocjantów. Jednak znam takich co się postarali i po benzodoazepinach z alkoholem jak usnęli (normalnie się położyli, zero dziwnych akcji i zerwanego filmu) to mieli tak realistyczne sny, że myśleli, że to się dzieje naprawdę. Tak w sumie to już nawet po 0,5 mg alprazolamu można uzyskać ten efekt ze snem.
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 297 / 30 / 0
@2up
Poczytaj trochę o daturze. Poczytaj, nie jedz :P
Spoiler:
  • 152 / 4 / 0
Dzięki. Cholera, ostatnio to nawet po średniawej ilości mj miałem coś takiego, dlatego chciałem spytać jakoś dokładniej.
  • 54 / / 0
NickInnyNizWszedzie pisze:
Nie, Stasiak, to nie cevy.
Tak, to normalne.
Nie, nie ma to nic wspólnego z halucynacjami.

Akurat Twojego zdania nie biorę pod uwagę w tej kwestii, nie ufam mu :P ;)

Selevan, podobno po Bieluniu ludziom się wkręcają takie akcje.
Uwaga! Użytkownik Rikissa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 45 / 2 / 0
U mnie oevy to wzmocnione hppd. Nie zaskakują :P
Uwaga! Użytkownik noichujelo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.