14 grudnia 2023Kszispy pisze: Ja polecam Luminastil (difenhydramina), w samym leku nie ma innych syfów typu paracetamol. ibuprofen.
1 tabletka i śpisz jak zabity, i w miare wypoczęty wstajesz.
Lek jest nowością na rynku.
Dodam jeszcze apap noc.
Powtarzam się.
Dobra, wodzian chloranu można kupić w sklepach chemicznych.
14 grudnia 2023london5 pisze:To właśnie chciałem napisać.14 grudnia 2023Kszispy pisze: Ja polecam Luminastil (difenhydramina), w samym leku nie ma innych syfów typu paracetamol. ibuprofen.
1 tabletka i śpisz jak zabity, i w miare wypoczęty wstajesz.
Lek jest nowością na rynku.
Dodam jeszcze apap noc.
Powtarzam się.
Dobra, wodzian chloranu można kupić w sklepach chemicznych.
23 stycznia 2024hypcio393939 pisze: Próbował ktoś szyszki chmielu przed snem? Poprawiło coś sen?
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.