Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 5801 / 1196 / 43
14 grudnia 2023Kszispy pisze:
Ja polecam Luminastil (difenhydramina), w samym leku nie ma innych syfów typu paracetamol. ibuprofen.
1 tabletka i śpisz jak zabity, i w miare wypoczęty wstajesz.
To właśnie chciałem napisać.
Lek jest nowością na rynku.
Dodam jeszcze apap noc.
Powtarzam się.
Dobra, wodzian chloranu można kupić w sklepach chemicznych.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 48 / 3 / 0
Próbował ktoś szyszki chmielu przed snem? Poprawiło coś sen?
  • 1484 / 90 / 2
14 grudnia 2023london5 pisze:
14 grudnia 2023Kszispy pisze:
Ja polecam Luminastil (difenhydramina), w samym leku nie ma innych syfów typu paracetamol. ibuprofen.
1 tabletka i śpisz jak zabity, i w miare wypoczęty wstajesz.
To właśnie chciałem napisać.
Lek jest nowością na rynku.
Dodam jeszcze apap noc.
Powtarzam się.
Dobra, wodzian chloranu można kupić w sklepach chemicznych.
Nawet po fecie na zjezdzie ten składnik z Apapu działał dobrze i czasami usypiał.Dobrze, że zrobili go bez recepty, bo na pewno wartk dodawać go do bzd.
action movie:gun:
  • 5 / / 0
difenhydramina bez żadnych dodatków jest teraz do kupienia bez recepty. Jak na mnie nie dzialaja żadne stare antyhistaminy to tego wystarczy mi pól tabletki i po 40min kima, po jednej to aż wzrok sie rozdwaja. Polecam mocno jak ktoś szuka czegos co nie uzależnia.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom

Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.