Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 5868 / 1212 / 43
14 grudnia 2023Kszispy pisze:
Ja polecam Luminastil (difenhydramina), w samym leku nie ma innych syfów typu paracetamol. ibuprofen.
1 tabletka i śpisz jak zabity, i w miare wypoczęty wstajesz.
To właśnie chciałem napisać.
Lek jest nowością na rynku.
Dodam jeszcze apap noc.
Powtarzam się.
Dobra, wodzian chloranu można kupić w sklepach chemicznych.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 50 / 4 / 0
Próbował ktoś szyszki chmielu przed snem? Poprawiło coś sen?
  • 1491 / 92 / 2
14 grudnia 2023london5 pisze:
14 grudnia 2023Kszispy pisze:
Ja polecam Luminastil (difenhydramina), w samym leku nie ma innych syfów typu paracetamol. ibuprofen.
1 tabletka i śpisz jak zabity, i w miare wypoczęty wstajesz.
To właśnie chciałem napisać.
Lek jest nowością na rynku.
Dodam jeszcze apap noc.
Powtarzam się.
Dobra, wodzian chloranu można kupić w sklepach chemicznych.
Nawet po fecie na zjezdzie ten składnik z Apapu działał dobrze i czasami usypiał.Dobrze, że zrobili go bez recepty, bo na pewno wartk dodawać go do bzd.
action movie:gun:
  • 5 / / 0
difenhydramina bez żadnych dodatków jest teraz do kupienia bez recepty. Jak na mnie nie dzialaja żadne stare antyhistaminy to tego wystarczy mi pól tabletki i po 40min kima, po jednej to aż wzrok sie rozdwaja. Polecam mocno jak ktoś szuka czegos co nie uzależnia.
  • 1491 / 92 / 2
23 stycznia 2024hypcio393939 pisze:
Próbował ktoś szyszki chmielu przed snem? Poprawiło coś sen?
To jest placebo stary.
action movie:gun:
  • 27 / / 0
06 maja 2025ameliaFFF pisze:
difenhydramina bez żadnych dodatków jest teraz do kupienia bez recepty.
Zawsze była, choćby w Aviomarinie. Bez recepty ciężko coś znaleźć co właśnie działa skuteczniej a nie ociera się o placebo. Na mnie nie działają ani antyhistaminowe leki ani ziołowe niestety więc wszystko mam na receptę.
Uwaga! Użytkownik VandalBunny jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.

Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony

Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.