Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 5792 / 1188 / 43
14 grudnia 2023Kszispy pisze:
Ja polecam Luminastil (difenhydramina), w samym leku nie ma innych syfów typu paracetamol. ibuprofen.
1 tabletka i śpisz jak zabity, i w miare wypoczęty wstajesz.
To właśnie chciałem napisać.
Lek jest nowością na rynku.
Dodam jeszcze apap noc.
Powtarzam się.
Dobra, wodzian chloranu można kupić w sklepach chemicznych.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 47 / 3 / 0
Próbował ktoś szyszki chmielu przed snem? Poprawiło coś sen?
  • 1433 / 90 / 2
14 grudnia 2023london5 pisze:
14 grudnia 2023Kszispy pisze:
Ja polecam Luminastil (difenhydramina), w samym leku nie ma innych syfów typu paracetamol. ibuprofen.
1 tabletka i śpisz jak zabity, i w miare wypoczęty wstajesz.
To właśnie chciałem napisać.
Lek jest nowością na rynku.
Dodam jeszcze apap noc.
Powtarzam się.
Dobra, wodzian chloranu można kupić w sklepach chemicznych.
Nawet po fecie na zjezdzie ten składnik z Apapu działał dobrze i czasami usypiał.Dobrze, że zrobili go bez recepty, bo na pewno wartk dodawać go do bzd.
action movie:gun:
  • 5 / / 0
difenhydramina bez żadnych dodatków jest teraz do kupienia bez recepty. Jak na mnie nie dzialaja żadne stare antyhistaminy to tego wystarczy mi pól tabletki i po 40min kima, po jednej to aż wzrok sie rozdwaja. Polecam mocno jak ktoś szuka czegos co nie uzależnia.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.