Sam kiedys dostalem jakies zjebane psychotropy i zamiast mi pomóc to chodziłem bardziej przyjebany, dlatego zawsze będę przeciwnikiem takich rozwiązań. Równie dobrze znając naszą zajebistą służbę zdrowia mogła zostać postawiona błędna diagnoza ale juz nie mnie to oceniać bo osobą medyczną nie jestem.
Normalnie to bym polecił kwasy albo grzyby ale w tym przypadku i z taką historią to pewnie by mu jeszcze bardziej popierdoliło w bani.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
17 stycznia 2024simer44 pisze: @forum@Ricardop
Jak nie chcesz zamulenia przy SSRI to myślisz tak łączyć:
1. Duloksetyna + bupropion
2. wenlafaksyna + mirtazapina
3. Moklobemid + Modafinil
4. fluoksetyna + litemia
5. Sertalina + atomoksetyna
6. citalopram + lamotrygina
7. Escitalopram + buspiron
8. paroksetyna + fenelzyna
9. sertralina + metylofenidat
Na pewno nigdy wiecej sertraliny...
17 stycznia 2024simer44 pisze: @forum@Ricardop
Jak nie chcesz zamulenia przy SSRI to myślisz tak łączyć:
1. Duloksetyna + bupropion
2. wenlafaksyna + mirtazapina
3. Moklobemid + Modafinil
4. fluoksetyna + litemia
5. Sertalina + atomoksetyna
6. citalopram + lamotrygina
7. Escitalopram + buspiron
8. paroksetyna + fenelzyna
9. sertralina + metylofenidat
A tak bardziej realistycznie to najwyższe szanse na uzyskanie Fenelzyny masz robiąc syntezę (:
Co chyba mówi samo za siebie.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.