Sam kiedys dostalem jakies zjebane psychotropy i zamiast mi pomóc to chodziłem bardziej przyjebany, dlatego zawsze będę przeciwnikiem takich rozwiązań. Równie dobrze znając naszą zajebistą służbę zdrowia mogła zostać postawiona błędna diagnoza ale juz nie mnie to oceniać bo osobą medyczną nie jestem.
Normalnie to bym polecił kwasy albo grzyby ale w tym przypadku i z taką historią to pewnie by mu jeszcze bardziej popierdoliło w bani.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
17 stycznia 2024simer44 pisze: @forum@Ricardop
Jak nie chcesz zamulenia przy SSRI to myślisz tak łączyć:
1. Duloksetyna + bupropion
2. wenlafaksyna + mirtazapina
3. Moklobemid + Modafinil
4. fluoksetyna + litemia
5. Sertalina + atomoksetyna
6. citalopram + lamotrygina
7. Escitalopram + buspiron
8. paroksetyna + fenelzyna
9. sertralina + metylofenidat
Na pewno nigdy wiecej sertraliny...
17 stycznia 2024simer44 pisze: @forum@Ricardop
Jak nie chcesz zamulenia przy SSRI to myślisz tak łączyć:
1. Duloksetyna + bupropion
2. wenlafaksyna + mirtazapina
3. Moklobemid + Modafinil
4. fluoksetyna + litemia
5. Sertalina + atomoksetyna
6. citalopram + lamotrygina
7. Escitalopram + buspiron
8. paroksetyna + fenelzyna
9. sertralina + metylofenidat
A tak bardziej realistycznie to najwyższe szanse na uzyskanie Fenelzyny masz robiąc syntezę (:
Co chyba mówi samo za siebie.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.