Sam kiedys dostalem jakies zjebane psychotropy i zamiast mi pomóc to chodziłem bardziej przyjebany, dlatego zawsze będę przeciwnikiem takich rozwiązań. Równie dobrze znając naszą zajebistą służbę zdrowia mogła zostać postawiona błędna diagnoza ale juz nie mnie to oceniać bo osobą medyczną nie jestem.
Normalnie to bym polecił kwasy albo grzyby ale w tym przypadku i z taką historią to pewnie by mu jeszcze bardziej popierdoliło w bani.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
17 stycznia 2024simer44 pisze: @forum@Ricardop
Jak nie chcesz zamulenia przy SSRI to myślisz tak łączyć:
1. Duloksetyna + bupropion
2. wenlafaksyna + mirtazapina
3. Moklobemid + Modafinil
4. fluoksetyna + litemia
5. Sertalina + atomoksetyna
6. citalopram + lamotrygina
7. Escitalopram + buspiron
8. paroksetyna + fenelzyna
9. sertralina + metylofenidat
Na pewno nigdy wiecej sertraliny...
17 stycznia 2024simer44 pisze: @forum@Ricardop
Jak nie chcesz zamulenia przy SSRI to myślisz tak łączyć:
1. Duloksetyna + bupropion
2. wenlafaksyna + mirtazapina
3. Moklobemid + Modafinil
4. fluoksetyna + litemia
5. Sertalina + atomoksetyna
6. citalopram + lamotrygina
7. Escitalopram + buspiron
8. paroksetyna + fenelzyna
9. sertralina + metylofenidat
A tak bardziej realistycznie to najwyższe szanse na uzyskanie Fenelzyny masz robiąc syntezę (:
Co chyba mówi samo za siebie.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.