Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 4 / 2 / 0
buszek standardowo do jedzenia, a na wieczorek to juz do wyboru do koloru ;)
albo grzyby na świąteczne przemyślenia, albo jakieś opio na rozluźnienie
https://hyperreal_upp
  • 1311 / 334 / 12
Sylwester Sylwestrem, ale jak święta to obowiązkowo trzeba porządnie podjeść przy wigilijnym stole żeby być solidne przygotowanym do pasterki.

Zawsze bujałem sie z takim towarzystwem, że tradycyjnie robiliśmy osiedlowy alko-plener, wówczas piliśmy wódkę w akompaniamencie spida. Nawet jak poznałem młodsze towarzystwo na innych terenach to schemat był podobny tylko amfetamina została zastąpiona jakimiś ketonowymi kryształami. Zielska prawie nikt wtedy nie jarał, jak juz to tylko po małym buniu.

Uważam, ze taki mix jest idealny na święta, bo o to w nich przecież chodzi - żeby spotkać sie z najbliższymi ryjcami.
Uwaga! Użytkownik Czoug jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / 2 / 0
Ja wam powiem tak - futer bez gibona, to jest jak żołnierz bez karabina hehe
  • 32 / 14 / 0
jak zwykle we święta pewnie będe walil dzień w dzień czteropak kustosza i dopalał skunem z kioskówy
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.