Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 4 / 2 / 0
buszek standardowo do jedzenia, a na wieczorek to juz do wyboru do koloru ;)
albo grzyby na świąteczne przemyślenia, albo jakieś opio na rozluźnienie
https://hyperreal_upp
  • 1458 / 378 / 13
Sylwester Sylwestrem, ale jak święta to obowiązkowo trzeba porządnie podjeść przy wigilijnym stole żeby być solidne przygotowanym do pasterki.

Zawsze bujałem sie z takim towarzystwem, że tradycyjnie robiliśmy osiedlowy alko-plener, wówczas piliśmy wódkę w akompaniamencie spida. Nawet jak poznałem młodsze towarzystwo na innych terenach to schemat był podobny tylko amfetamina została zastąpiona jakimiś ketonowymi kryształami. Zielska prawie nikt wtedy nie jarał, jak juz to tylko po małym buniu.

Uważam, ze taki mix jest idealny na święta, bo o to w nich przecież chodzi - żeby spotkać sie z najbliższymi ryjcami.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 3 / 2 / 0
Ja wam powiem tak - futer bez gibona, to jest jak żołnierz bez karabina hehe
  • 32 / 14 / 0
jak zwykle we święta pewnie będe walil dzień w dzień czteropak kustosza i dopalał skunem z kioskówy
ODPOWIEDZ
Newsy
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.

Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.