Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2646 / 556 / 0
to ty chyba jesz cukier a nie amfetaminę.. zastanow się lepiej czy chcesz mieć za parę lat stomię założoną i pękające wrzody żołądka przez które dojdzie do śmierci prędzej czy później.
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 1 / / 0
Siema, chcę dowiedzieć się jak dzielić kreski na całą noc imprezy, aby zabawa przebiegała bezpiecznie i nie było ryzyka przedawkowania. Jak to wygląda w przypadku amfy i mety? Po jakim czasie dosypujecie kolejne porcje? Ile mg powinny mieć kreski?

Scalono i przeniesiono do tematu dawkowanie amfetaminy | IGH909
  • 49 / 29 / 0
To zależy od tego jakiej mocy jest materiał. ja często biorę od ziomka 5 gieta i starcza mi to na +/- 3-4 dni. Jeśli chodzi o bezpieczeństwo to protip zeby nie wciągać jedna za druga co 20 minut i wielkości przekątnej od telefonu (znam takich). Jak zaczyna schodzić i czuje powoli zjazd to dopiero wtedy poprawiam na oko kreską 0,1g. Mogę ogarniać co się dzieje i jednocześnie być wystrzelonym bez obaw o serducho.
  • 17 / 7 / 0
Kup sobie puste pigułki żelatynowe. 100 sztuk wychodzi 15 ziko z przesyłką. Sypiesz do pigułki, więc waga nie będzie niezbędna, a różnice będą w granicach kilkunastu miligramów. W rozmiar 00 wchodzi około 300-350mg. Dodatkowo takie piguły z fetą trzymasz najlepiej w słoiczku po jakichś witaminach, melatoninach. Niby drobiazg, ale na niezapowiadaną wizytę trzech mundurowych zdało egzamin.
  • 5 / 2 / 0
26 kwietnia 2020ZX pisze:
Czysta amfa to dziala w dawce 20mg doskonale i trzyma 5h.
Miałeś na myśli działanie lecznicze? Bo z tego co czytałem, to jest to dawka lecznicza dla dorosłego człowieka z ADHD. Zmniejsza się wtedy nadpobudliwość psychoruchowa. Podobno amfetamina w dawce 5-40x większej niż ta lecznicza działa rekreacyjnie, tj. wzmacnia wydolność, powoduje pobudzenie, polepsza samopoczucie, a u niektórych wywołuje euforię. Ja dopiero po 120mg amfetaminy w postaci Adderallu(dorwanym w dark markecie) poczułem średnie pobudzenie, spadek apetytu, ale przyjemności, czy euforii to zero. A takiej zwykłej amfetaminy z dark marketu, to muszę na raz wziąć 300-400mg, żeby poczuć jakąś tam przyjemność, ale w sumie nie po to ją biorę. Biorę może z 15x w roku głównie dla znacznego zwiększenia wydolności organizmu podczas jazdy rowerem.
  • 148 / 10 / 0
Tak naprawdę nie da się w tych czasach na to pytanie odpowiedzieć. feta fecie nie równa. Jak pierwszy raz bierzemy temat z nowego źródła to należy wziąć na początek malutką dawke, ponieważ lepiej wziąć za mało i później dorzucić niż wziąć za dużo
  • 3 / / 0
Cześć jestem nowy pisze z pytaniem jakie dawki amfetaminy bierzecie, przez jaki czas czujecie działanie, i jakie są wasze odczucia po tym jak się czujecie itd.
Ja ogólnie biorę takie średnie, i trzymają mnie raz dłużej raz krócej szybko u mnie przestaje działać(myślałem że to przez towar, spróbowałem każdego z okolicy i że wszystkimi tak samo) przez to że słabo działa muszę robić często dorzutki nawet co godzinę.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.