Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2569 / 532 / 0
to ty chyba jesz cukier a nie amfetaminę.. zastanow się lepiej czy chcesz mieć za parę lat stomię założoną i pękające wrzody żołądka przez które dojdzie do śmierci prędzej czy później.
Uwaga! Użytkownik Vetulani44 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Siema, chcę dowiedzieć się jak dzielić kreski na całą noc imprezy, aby zabawa przebiegała bezpiecznie i nie było ryzyka przedawkowania. Jak to wygląda w przypadku amfy i mety? Po jakim czasie dosypujecie kolejne porcje? Ile mg powinny mieć kreski?

Scalono i przeniesiono do tematu dawkowanie amfetaminy | IGH909
  • 49 / 28 / 0
To zależy od tego jakiej mocy jest materiał. ja często biorę od ziomka 5 gieta i starcza mi to na +/- 3-4 dni. Jeśli chodzi o bezpieczeństwo to protip zeby nie wciągać jedna za druga co 20 minut i wielkości przekątnej od telefonu (znam takich). Jak zaczyna schodzić i czuje powoli zjazd to dopiero wtedy poprawiam na oko kreską 0,1g. Mogę ogarniać co się dzieje i jednocześnie być wystrzelonym bez obaw o serducho.
  • 17 / 7 / 0
Kup sobie puste pigułki żelatynowe. 100 sztuk wychodzi 15 ziko z przesyłką. Sypiesz do pigułki, więc waga nie będzie niezbędna, a różnice będą w granicach kilkunastu miligramów. W rozmiar 00 wchodzi około 300-350mg. Dodatkowo takie piguły z fetą trzymasz najlepiej w słoiczku po jakichś witaminach, melatoninach. Niby drobiazg, ale na niezapowiadaną wizytę trzech mundurowych zdało egzamin.
  • 5 / 2 / 0
26 kwietnia 2020ZX pisze:
Czysta amfa to dziala w dawce 20mg doskonale i trzyma 5h.
Miałeś na myśli działanie lecznicze? Bo z tego co czytałem, to jest to dawka lecznicza dla dorosłego człowieka z ADHD. Zmniejsza się wtedy nadpobudliwość psychoruchowa. Podobno amfetamina w dawce 5-40x większej niż ta lecznicza działa rekreacyjnie, tj. wzmacnia wydolność, powoduje pobudzenie, polepsza samopoczucie, a u niektórych wywołuje euforię. Ja dopiero po 120mg amfetaminy w postaci Adderallu(dorwanym w dark markecie) poczułem średnie pobudzenie, spadek apetytu, ale przyjemności, czy euforii to zero. A takiej zwykłej amfetaminy z dark marketu, to muszę na raz wziąć 300-400mg, żeby poczuć jakąś tam przyjemność, ale w sumie nie po to ją biorę. Biorę może z 15x w roku głównie dla znacznego zwiększenia wydolności organizmu podczas jazdy rowerem.
  • 120 / 9 / 0
Tak naprawdę nie da się w tych czasach na to pytanie odpowiedzieć. feta fecie nie równa. Jak pierwszy raz bierzemy temat z nowego źródła to należy wziąć na początek malutką dawke, ponieważ lepiej wziąć za mało i później dorzucić niż wziąć za dużo
  • 3 / / 0
Cześć jestem nowy pisze z pytaniem jakie dawki amfetaminy bierzecie, przez jaki czas czujecie działanie, i jakie są wasze odczucia po tym jak się czujecie itd.
Ja ogólnie biorę takie średnie, i trzymają mnie raz dłużej raz krócej szybko u mnie przestaje działać(myślałem że to przez towar, spróbowałem każdego z okolicy i że wszystkimi tak samo) przez to że słabo działa muszę robić często dorzutki nawet co godzinę.
ODPOWIEDZ
Newsy
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.