Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
02 sierpnia 2018ControlPoliToxy pisze: Mieliście kiedyś mocne bóle brzucha po benzo, albo benzo + alko? Wypiłem wczoraj dosyć sporo piwa, benzo (flunitrazolam) też trochę poszło i rano obudził mnie skurwysyński ból bebechów i zastanawiam się co mogło go spowodować :-/ .
Chyba, że to jest po 0,25mg. W takim razie 0,5mg i 0,75mg. Nie pamiętam szczerze mówiąc w jakich dawkach to chodzi.
Za to miałem kiedyś okazję przetestować roztwór flunitra zrobiony z żółtego prochu to było zajebiste jak inna substancja. Pół mg na mojej tolerce robiło zajebiście, a tego wrzucam 0,75mg. i nadal cienko.
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Jak poza alko, opio i innymi gaba można podbić benzo? Może jakiś DXM czy coś, ale chodzi mi bardziej o domowe sposoby jak podbijanie deksa grejpem, albo czosnkiem.
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
04 sierpnia 2018ControlPoliToxy pisze: Jak poza alko, opio i innymi gaba można podbić benzo?
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Powiem że muszę znaleźć pracę a moja fobia społeczna mi to uniemożliwia. Boje się rozmawiać z ludźmi w stresowych sytuacjach takich jak rozmowa o pracę.
Na codzień zachowuje się normalnie ale niektórych sytuacjach odczuwam lęk i nie mogę funkcjonować wśród nowo poznanych ludzi.
Dodatkowo boje się odbierać telefony od obcych osób. Jedynie z rodzicami rozmawiam normalnie przez telefon i się nie krępuje.
Nie chcę zmyślać by dostać benzo ale naprawdę muszę znaleźć pracę a mam z tym problem.
Lekarz przepisze mi alpre czy coś innego? Myslicie że będzie mnie chciał wysłać do psychologa zamiast przepisywać tabletki?
I uwaga, zdarza się, że przy jednoczesnym stosowaniu klonów i kwasu walproinowego, można doświadczyć padaczki typu absence.
05 sierpnia 2018UJebany pisze:@Anabolik coś pisał ze kwas walproinowy podbija działanie lorazepamu.04 sierpnia 2018ControlPoliToxy pisze: Jak poza alko, opio i innymi gaba można podbić benzo?
05 sierpnia 2018syluro pisze: Mam pytanie czy jeśli zwrócę się z takim problemem do lekarza to czy mam szanse dostać alprazolam, afobam ?
Powiem że muszę znaleźć pracę a moja fobia społeczna mi to uniemożliwia. Boje się rozmawiać z ludźmi w stresowych sytuacjach takich jak rozmowa o pracę.
Na codzień zachowuje się normalnie ale niektórych sytuacjach odczuwam lęk i nie mogę funkcjonować wśród nowo poznanych ludzi.
Dodatkowo boje się odbierać telefony od obcych osób. Jedynie z rodzicami rozmawiam normalnie przez telefon i się nie krępuje.
Nie chcę zmyślać by dostać benzo ale naprawdę muszę znaleźć pracę a mam z tym problem.
Lekarz przepisze mi alpre czy coś innego? Myslicie że będzie mnie chciał wysłać do psychologa zamiast przepisywać tabletki?
Powinien przepisac, ale zastanow się czy warto się w to wpierdalac. Ja bym zaczal od innych lekow o działaniu przeciwlekowym, dopiero potem zastanawial się nad benzo, co dopiero nad aplrazolamem, który jest obok Lorafenu i klonazepamu najbardziej uzalezniajaca benzodiazepina. Jeśli nie masz problemów z uzależnieniem od innych substancji i sklonnosci do tego możesz sprobowac tej alpry, ale zaczynaj od dawek 0,25mg. I bierz tylko w naprawdę potrzebnych przypadkach. Chociaz jak masz ciagly lek to szybko wjebiesz się w alpre, próbuj innych lekow lub popros najpierw o klorazepat dipotasowy (Tranxene, Cloranxen) w dawce 5mg.
Aha, i lekarz kieruje do psychiatry jeśli uważa, ze konieczne jest przepisanie lekow. Psycholog nie ma uprawnien do wypisywania recept, ale może warto rzeczywiście skorzystać najpierw z jego pomocy?
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego
Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.