Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Mam nawet natręctwo, że boję się, że popiłem zbyt małą lub dużą ilością wody tabletkę
Już nawet o reszcie moich dziwactw nie wspomnę.
Czemu nikt nie pyta o wciąganie nosem? Spływ też trafi w końcu do trzewi :P
"Rutyna to rzecz zgubna "
Benzo z żołądka mają biodostępnośc 90-95%, nie ma sensu inaczej ich brać (chyba, że ampułki z diazepamem iv)
Generalnie wydaje mi się że najlepszą metodą byłoby rozgnieść tabsa i wpakować ten jebany pył pod język. Ano wtedy nie musi się ten tabs tak długo rozpuszczac. Taki sposób dał mi pierwsze efekty po jakichś 3 minutach a pełny load w jakieś 10.
Midazolam ma niską biodostępność p.o. przez efekt pierwszego przejścia - podanie podjęzykowe często pozwala go uniknąć.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.