Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Powód: musiałem sprawdzić w google co to jest "łycha"
27 sierpnia 2017Montii pisze: Fakt, kokolada i alko razem euforyzuje podwojnie. Najpierw koko, potem alko.
Plus juz od samej kokolady mozna jebnac na zawal przy kazdym zazyciu ( nawet przy zdrowym sercu, abstynencji, mega tolerancji czyli fifty fifty ryzyko za kazdym razem ), alkohol podnosi to wyzyko o polowe. Takze zawsze jak jebiecie koke obstawiacie 75% ze zejdziecie.
Ale skoro sama kokolada daje nam pol na pol zycie lub smierc, to chuj tam w tą ćwiare od alkoholu. Wszystko albo nic ;)
No to zdrowie panowie. Za was!
Stężenie alkoholu, kiedy wciągamy cały czas koko, i pijemy dalej - może być gargantuiczne.
07 września 2018IWILLDIE pisze: Panowie, 1 g ponoć dobrego sortu i 1l łychy whisky na dwóch, spoko opcja czy odpuścić sobie? Ziomek ma w rodzinie przypadki zawału, więc nie wiem czy w to iść.
Myślę, że ilość jest odpowiednia na dwie osoby.
Tylko niech was nie kusi kupno kolejnej butelki, albo grudy koksu.
Te substancje wzajemnie się nakręcają.
Aby zakończyć "kokainową gorączkę", niektórzy zapijają się w trupa.
Najlepiej to iśc spać, zjeść, jakieś ziółka na sen, nie będzie to trudne. Benzo rzadko brałem do takiego mixu.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.