StolicaSyrii pisze:Witajcie, to mój pierwszy post tutaj. Nie udało mi się znaleźć na forum nic takiego, może nie umiem korzystać z wyszukiwarki... ;) Chciałbym znaleźć jakiś specyfik, który przyspieszyłby czas. W dużym skrócie chodzi o to, że chcę aby kilka najbliższych tygodni zleciały mi szybko, bo mam pracę której nie lubię i mieszkam w miejscu którego nienawidzę, ale muszę to przetrzymać. Chodzi mi o coś możliwie naturalnego, coś na co nie wydam fortuny. Dodam, że mieszkam chwilowo w Holandii i to właśnie tutaj chciałbym się zaopatrzyć jak i zażywać. Doświadczenie mam właściwie żadne, raz w życiu na studiach wypiłem roztwór z opakowania gałki muszkatołowej ;) Zapalenie skręta (z Holandii, czysty towar) skończyło się ciężkimi nogami i prawie-wymiotami i nic więcej. Jakieś rady? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Magicien pisze:polecamy mu leki)
Mirtazapine polecam. Suka usypia jak nic innego chyba. A przy tym to jeden z najlepszych antydepresantów. Może po tych 4 tygodniach Ci się tam nawet spodoba.
Atrakcje podobno tam są całkiem niezłe.
Moja rada jest taka: jesli faktycznie tak bardzo zalezy Tobie na tym by czas "lecial" szybciej skorzystaj z rady kolegow wyzej. Ale prawda jest taka ze lepiej zacisnac zęby i przemeczyc sie jakis tam okres, niz ryzykowac wjebanie sie w uzaleznienie. Za kilka lat bedziesz sobie mowil jaki to chujowy byl ten moment w moim zyciu, tego jednego, konkretnego i glupiego wyjazdu, ktory trwal miesiac czy dwa, a zostawil mi problemow i sladow na psychice/ciele i zniszczonego zycia na wiele miesiecy naprzod. Rozjebal organizm, wyczyscil portfel i zrujnowal wszystko co mialem cenne. Wielu na tym forum podejzewam tez ma wlasnie takie poczatki.
- wciągająca książka
- hobby
- serial
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.