2 lata temu miałem piękne duże kryształy (przejrzałbym swoje posty, bo wrzucałem, ale boje się, że ciśnienie mi skoczy na maxa ;)) ale wszystko z marketów z których na razie nie chcę korzystać.
Poza tym różnica w cenie wynika z tego, że bardzo często to inna liga jakości i możesz się porządnie naćpać mniejszą ilością materiału.
Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim; wycięto cytat. whitealex
Jak ktoś ma tu plecy to wiadomo że taniej, więcej, lepiej ;)
Szczególnie kusi promocja - 5g za 350 zł :D
Trójmiasto, Słupsk, Koszalin i okolicznych kilka - 65-70 zł/połówka, gram za 130-140.
Zgoda z Natixxpem, przy >10g i więcej można zbić - o ile, to już zależy od kogo.
lubuskie (głównie na południu, tam jest tego pełno np. zielona góra czy świebodzin) to ceny się wahają w przedziale 100-150zł
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata