Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 3455 / 559 / 2
Ja też choruję na schizofrenię i żaden a przerobiłem mnóstwo leków powtarzam żaden mi tak nie pomogł jak lek Amisan (Amisulpryd). Jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki wszelakie głosy w głowie rozmowy osób między sobą w głowie zniknęły. Zero nul po kilku dniach na tym leku. Gorąco polecam.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3245 / 622 / 0
Kurde, ja w pierwszych latach leczenia, dostałem od lekarza, napewno był kumaty, bo mówił o matrixie że to coś związanego ze strukturą oka, i nawet raz prywatną wizytę udzielił mi za free, a pózniej wyemigrował pracować do Irlandii podobno, a tam raczej leszcz lekarski nie przetrwa, dał mi jakiś słoiczek leku poza programem typowego leczenia, dla polepszenia myślenia i do tej pory nie wiem co to było, ale było to dawno i nie pamiętam dokładnie detali, a jaki w tym nie off top, że lekarze często dają z szuflady coś testowego co dostali, jako propozycje rozpowszechniania i jak ktoś z firmy farmaceutycznej która proponuje to danemu lekarzowi, w zamian za dystrybucję oferuje np wczasy w Chorwacji czy temu podobne tematy.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.