- Czysta kodeina (fosforan kodeiny - to akurat w PL. Od niej zaczynałem)
- Vicodin (Hydrocodone - w USA lek tak powszechny, jak u nas tramal)
- Psilocybe cubensis (dostałem w prezencie - Chile)
- kokaina (Chile - nadmieniam, bo jej czystość musiała bić na głowę 90% towaru, który jest w obiegu w Europie. W dodatku kupiona "za grosze". 10 000 pesos = 62PLN)
Natomiast z stimów/euforykow był to mefedron następnie 34dmmc w miksie z klonami.
To samo alfa w miksie z clonazolamem.
3 dragi dające największą frajdę.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
3,4-CTMP, czyste, anie rozciery. Substancja też zniknęła z rynku.
MXM
Modafinil
2-FMA
4-FA
6-MAPB
Dużo różnych słabo przebadanych przez użytkowników nootropów.
Może nie są to najlepsze substancje, ale patrzyłem głównie na ilość postów w wątkach.
- ketamina (kiedyś ampułki ketanestu, później krystaliczny proszek ogarnąłem)
- metamfetamina na tyle czysta, że po opaleniu fajki z mlecznego osadu była zupełnie czysta, jak nowa
- DOPR i DOM (STP)
- C30-NBOMe
- Deschloroetizolam
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."
Najpierw masa, potem kwasa
ale takie LSD, 2C-B, diazepam i trampki są raczej popularne i szeroko dostępne
Deschloroetizolam- dzięki za przypomnienie, muszę sobie tego poszukać w jakimś sklepie :D
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.