Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 732 / 57 / 0
SRTN pisze:

Pierwszy raz słyszę, żeby jakikolwiek stim zmniejszał tętno. Może Twój diler miesza Ci to, kurwa, z beta-blokerami ?
To by go prawdopodobnie zabił
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
  • 69 / 5 / 0
nadeszla lekka zwala i bpm mam oczywiscie 110-130 :D Za niskie cisnienie raczej nie, bo mam wlasnie normalne wyniki co jsst nienormalne :P Nastepnym razem zbadam sie jakims cisnieniomierzem. Poszedlbym duzo wczesniej do lekarza, tylko ze nie mam żadnych boli, a zwala przebiega tak lekko, ze jestem po prostu zmęczony i mam wysokie cisnienie. Po 2 dniach jest juz potem normalnie.

Choc teraz jakbym czuł potencjal na niedowlad lewej reki, ale to rownie dobrze moze byc zmeczenie. Ciagow nie praktykuje z wladkiem. Towar ciagle jest ten sam, na pewno jest mieszany z kreatyna i czym jeszcze to uj wie, ale porownujac do innych sortow, ten jest na razie najprzyjemniejszy :P

A moze to czas, aby powiedzieć stop lub isc na badania :P Szkoda bo mi pol jeszcze zostało.
  • 1676 / 105 / 0
Kochanek Heleny pisze:
Bad trip to tylko po sajko;)
To dobrze, że jest tak jak mówisz ale uważaj, żeby nie skończyć tak jak ja kiedyś:)

100 na zwale to mały pikuś ja mam w tym momencie 170 i nie przeszkadza za bardzo mi ten fakt;p

Ogólnie rzecz biorąc organizm ludzki jest w stanie wytrzymać naprawdę niesamowite obciążenia. Pod jednym właściwie warunkiem, że nie jest obciążany cały czas.

Za odpowiedź nie ma za co, masz gratis od firmy:D
tak organizm wytrzymuje obciazenia, ale zawsze kosztem czegos/
A to wsystko działa jak kraza która drąży skałe.
Co do te atu - reakcja osobnicza.
ja od zawsze miałem niskie. Teraz na stimach rano moge przywalic jakas oporowa substancje i mam 90/70.
Ale im dłuzej trwa zien tak cisnienie rosnie.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2278 / 276 / 3
SRTN pisze:
Nerwica to tętno byłoby wyższe -> strach, lęk, stress, panika = tachykardia.

Pierwszy raz słyszę, żeby jakikolwiek stim zmniejszał tętno. Może Twój diler miesza Ci to, kurwa, z beta-blokerami?
U mnie PEA + sele w dużych dawkach potrafi masakrycznie podnieść ciśnienie na wejściu i obniżyć puls. Serce wtedy bije dosłownie, jak młot, ale powoli.
Wiem, że to nietypowy stymulant, ale jednak...
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 732 / 57 / 0
Czyli książkowy przyklad funkcjonowania prawa starlinga :)
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
  • 14 / 3 / 0
Lata minęły a towar dalej ten sam:) Również po czasie od za życia fety zaczyna mi spadać tętno do stopnia że nie mogę wyczuć bicia serca nawet ręką, nikt z mojego otoczenia nie podziela tego zjawiska i dalej nikt nie jest w stanie wytłumaczyć dlaczego tak się dzieje, ale może niektórzy tak mają skoro to nie dotyczy jednej osoby:D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Niepełnosprawny na wózku przemycał klefedron. Mówił, że to worek na mocz

Policjanci z Dzierżoniowa zatrzymali 33-letniego mężczyznę na wózku inwalidzkim, który przewoził blisko pół kilograma narkotyków. Próbował oszukać funkcjonariuszy, tłumacząc, że nosi worek na mocz, podczas gdy w rzeczywistości miał przy sobie reklamówkę wypełnioną klefedronem.

Doniósł na „kolegę”, bo wyczuł w szatni marihuanę

Niecodzienne zgłoszenie wpłynęło do policji 2 kwietnia 2025 roku. O godzinie 15:35 funkcjonariusze konstantynowskiej „patrolówki” zostali wezwani do jednej z firm działających na terenie miasta. Powód? Pracownik administracji wyczuł podejrzany zapach marihuany, wydobywający się z jednej z pracowniczych szafek.

"Przyjął narkotyki i wsiadł za kierownicę publicznego autobusu". Wiadomo, kiedy zapadnie wyrok

9 kwietnia w Sądzie Apelacyjnym w Warszawie ma zapaść wyrok w procesie odwoławczym Tomasza U., który kierując autobusem spowodował kilka lat temu wypadek na moście Grota-Roweckiego. Zginęła jedna pasażerka, ranne zostały 22 osoby, w tym trzy były w stanie ciężkim. Sprawca był pod wpływem amfetaminy