SRTN pisze:
Pierwszy raz słyszę, żeby jakikolwiek stim zmniejszał tętno. Może Twój diler miesza Ci to, kurwa, z beta-blokerami ?
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
Choc teraz jakbym czuł potencjal na niedowlad lewej reki, ale to rownie dobrze moze byc zmeczenie. Ciagow nie praktykuje z wladkiem. Towar ciagle jest ten sam, na pewno jest mieszany z kreatyna i czym jeszcze to uj wie, ale porownujac do innych sortow, ten jest na razie najprzyjemniejszy :P
A moze to czas, aby powiedzieć stop lub isc na badania :P Szkoda bo mi pol jeszcze zostało.
Kochanek Heleny pisze:Bad trip to tylko po sajko;)
To dobrze, że jest tak jak mówisz ale uważaj, żeby nie skończyć tak jak ja kiedyś:)
100 na zwale to mały pikuś ja mam w tym momencie 170 i nie przeszkadza za bardzo mi ten fakt;p
Ogólnie rzecz biorąc organizm ludzki jest w stanie wytrzymać naprawdę niesamowite obciążenia. Pod jednym właściwie warunkiem, że nie jest obciążany cały czas.
Za odpowiedź nie ma za co, masz gratis od firmy:D
A to wsystko działa jak kraza która drąży skałe.
Co do te atu - reakcja osobnicza.
ja od zawsze miałem niskie. Teraz na stimach rano moge przywalic jakas oporowa substancje i mam 90/70.
Ale im dłuzej trwa zien tak cisnienie rosnie.
SRTN pisze:Nerwica to tętno byłoby wyższe -> strach, lęk, stress, panika = tachykardia.
Pierwszy raz słyszę, żeby jakikolwiek stim zmniejszał tętno. Może Twój diler miesza Ci to, kurwa, z beta-blokerami?
Wiem, że to nietypowy stymulant, ale jednak...
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.