Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 129 / 199 / 0
Podpisuję się pod tym że tego typu obawy zakrawają na paranoje...
Nawet jeśli powiedzmy że spodobasz się policji przez brak tęczówek to po pierwsze bycie pod wpływem nie jest karane tylko posiadanie.
Po drugie jest mnóstwo innych niż zażycie narkotyków powodów posiadania źrenic jak 5zł:
- podane już wyżej badanie okulistyczne ( kiepski argument gdy jedziesz autem, bo po tych kroplach jazda to narażanie innych na śmierć pod kołami i siebie na śmierć na drzewie, słupie itd...)
-niektóre leki antydepresyjne dają u sporej części osób duże źrenice ( czasem zwykła sertralina już daje taki efekt, moklobemid, itd )
- niektórzy sami z siebie mają znacznie większe niż inni, lub znacznie mniejsze, np moje w pełnym świetle są większe niż mojego faceta w półmroku ( oczywiście mówię o stanie bez zażycia czegokolwiek); różnice osobnicze w tym zakresie są naprawdę znaczne...

Tak więc powodów do posiadania dużych źrenic jest sporo, a samo posiadanie nawet totalnego braku tęczówek nie jest karalne, no chyba że przy okazji się doszukają że coś nielegalnego przy sobie posiadasz, ale jak nie to luźno.

Procent - całkowicie się z Tobą zgadzam i podpisuję się pod opcję scalenia tego wątku z podobnym istniejącym na forum
Wszystko co tu wypisuję zrodziło się w najgłębszych odmętach oceanu mej spaczonej wyobraźni...
Najprawdopodobniej podczas odwiedzin w krainie snów...
Wiara w prawdziwość moich słów może sugerować konieczność skonsultowania się z psychiatrą :-D
  • 1957 / 230 / 0
Ja kiedyś w ciągu na alfie ważyłem 35kg, policja mnie zobaczyła i chcieli mnie przyskrzynić za zbrodnie przeciwko trzeźwości, ale powiedziałem, że jestem żydem i właśnie uciekłem z Auschwitz, nic mi nie zrobili. Grunt to dobry bajer.
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 235 / 27 / 0
wenlafaksyna powieksza zrenice jak 5zł, natomiast po Lerivon (mianseryna) miałem żrenice jak łebek od szpilki tak małe

po selegilinie (Segan - lek na parkinsona) można mieć we krwi wykrywalną amfetamine i metamfetamine bo siędo nich metabolizuje
  • 1957 / 230 / 0
Jacy wy jesteście zjebani. Ja bardzo chciałbym mieć duże źrenice na co dzień, przecież to wygląda ślicznie.
Czekam na temat typu "Jak stracić masę mięśniową, bo boję się, że policja zczai się, że walę sterydy".
Tutaj macie taki temat już na przyszłość: http://www.sfd.pl/Redukcja_masy_mi%C4%9 ... 09971.html

No ale skoro już mu dajecie fachowe porady na zmniejszenie źrenic, to róbcie to zgodnie z kodeksem narkomana, niech się wpierdoil się w opio iks de.
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3446 / 716 / 9
Czasami bywają sytuacje, że albo bierze Cie pogotowie, albo psy na dołek. Zawsze lepiej iść z pogotowiem, już dwa razy się przejechałem na cwaniactwie nie chciałem pomocy tylko walczyłem. Ratownicy medyczni sprawdzą Ci reakcje źrenic. To jest do zhackowania. Sprawdzali mi po MXE+LSD a ja spiąłem źrenice i kurwa miałem. Od razu pyk kajdaneczki: pan jest kryminalistą a nie chorym człowiekiem któremu trzeba pomóc. Rada: starajcie się nie mieć reakcji w takich momentach. Jest duża szansa na uniknięcie przeszukania jeśli zabiorą was na toksykologię lub psychiatryk.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 1329 / 58 / 0
2up - Coś w tym jest, dawno dawno temu dziewki używały wilczej jagody do powiększania źrenic, coby wyglądać ładniej. W ogóle ludzie z dużymi źrenicami są odbierani jako bardziej atrakcyjni i pewni siebie. Też bym chciał mieć naturalnie rozjebane źrenice.

Ucieczka przed życiem do psychiatryka lub na toksykologię, to sposób wyjście z każdej opresji. Zawsze. :*)
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 3446 / 716 / 9
Lepiej na toxy dadzą Ci strzała rolki i masz w dupie. Wolisz dołek?
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 1957 / 230 / 0
jarekjurek pisze:
Też bym chciał mieć naturalnie rozjebane źrenice
Nie napisałem, że naturalnie :D

Ale co do jagodowych wilków, to Puls przyśpieszony (aż do 160), silne uderzenia serca, temperatura do 41 stopni, nawet ponad 42 stopnie, rozszerzenie źrenic, utrata możności widzenia, szum w uszach, wypieki, wargi sinawe, utrata przytomności, drgawki, bezwład, sen i śmierć, nie są zbyt zachęcające :(
  • 99 / 3 / 0
Nie wiem czemu tak zjebaliście autora tematu, że niby ma paranoje i psy za cholerę nie zwrócą uwagi na rozjebane źrenice. Mnie osobiście dwa razy zatrzymali, raz w metrze mnie przyhaczyli i jak wysiadałem na stacji to wysiedli ze mną, powiedzieli, że mam rozjebane źrenice i na bank coś brałem więc zrobili trzepanko a drugi raz jak stałem w nocy/późnym wieczorem na przystanku, patrol przechodził i akurat z jednym z policjantów wymieniłem się spojrzeniami to tylko się zatrzymali, zapytali co brałem to naściemniałem, że jakiegoś dopalacza kupiłem i mnie teraz głowa boli więc wracam do domu i poszli dalej.
O ile nie mamy nic przy sobie i nic nie odpierdalamy możemy mieć wyjebane na stan naszych źrenic
  • 20 / / 0
A jeśli już boisz się tych źrenic polecam kupić soczewki zmieniające kolor oczu. Po założeniu ich wyglądasz jak byś miał leciutko powiększone ;) W każdym bądź razie i tak masz paranoje więc najlepiej zrób z tydzień przerwy. Kup je chodzi o efekt psychologiczny ;) pocieszę cię że są różne kolory do wyboru ;P
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Marihuana? Nie taka straszna, jak ją malowali.

Newsy
Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.