Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2429 / 580 / 155
@up Ja wręcz odwrotnie - miewam problemy z odpływem moczu.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 632 / 103 / 0
Ja zawsze, odkąd pamiętam mam po fecie tak, że dużo sikam. I ciągle chce mi się pić. No i tak otwiera się błędne koło. Ale problemu z załatwieniem sprawy nie miałam nigdy. Z tego, co się orientuję to o ile wzmożone oddawanie moczu jest normalne, tak problem z jego oddawaniem przy jednoczesnym uczuciu pełnego pęcherza - nie za bardzo. To może sugerować jakieś problemy z nerkami, prawdopodobnie wywołane ścierwem. Ja na twoim miejcu odstawiłabym fukę na dobrych parę dni/tygodni i zobaczyła czy problem nadal będzie występował, jeśli tak - do lekarza. Właściwie, to na czym polega twój problem? Nie potrafisz rozluźnić się tak, żeby zacząć sikać czy masz problem z tym, że nie jesteś w stanie przeć, jakkolwiek to nie brzmi? Powinieneś bardziej scharakteryzować problem, a nie tylko ''chce mi sie ale nie moge''
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
  • 1 / / 0
Zażywam zamiast kawy od około 13lat, z lekkimi pauzami.
Pomaga mi na to picie dużo WODY mineralnej. Często nie zdarzają się te objawy brania a gdy się już pojawia to oporowo pije wodę i znikaja
ODPOWIEDZ
Newsy
Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.

Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.