UJebany pisze:Ja zamierzam poprosic lekarza o jakis lek nootropowy, czy na te leki rosnie tolerka i czy mozna mieszac z benzo i neurolptykami.Chce isc do szkoly ale mam zerowa pamiec po benzo, licze ze lek nootrpowy rozwiaze ten problem.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
Zalek33 pisze:.
Sam musisz wywnioskować z tego coś dla siebie. Ja opisując działanie nootropów zakładam, że każdy swój mózg ma, i wie, co dla niego dobre - jak nie wie, to nie mój problem.
Biorę nootropy z świadomością możliwych konsekwencji: kolejny rok z brain fogiem to dla mnie nie jest wartościowe życie, więc wolę to przyspieszyć, choćby kosztem pięciu lat swojego życia.
NieZaczynaj pisze:Akurat nootropy prawdopodobnie wydluzaja zycie.
warn - spam/offtopic - 666
NieZaczynaj pisze:A czego tutaj nierozumiec? Sprawniejszy mozg = dluzsze zycie (prowdopodobnie), tak w skrocie.
Optuje za scaleniem.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.