Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 366 / 36 / 6
co Ci da kufel piwa na naderwane (lekko oczywiście ) włókna mięśniowe ? ... kwas mlekowy i zakwasy to już przeszłość .. ;] , obalono tę teorię . Ciepła kąpiel spoko "zrelaksuje" . Piwo , to chyba jedynie z pragnienia ;) i moż lekkie uzupełnienie vit z grupy B .
  • 62 / 19 / 2
Mam zakwasy na nogach po seksie na mecie i boli mnie szczęka (ale to z innego powodu). Ale to gównie od długiego i mocnego poruszania SIĘ. Na drugi dzień jak mnie trzyma to jest ok, dopiero pod wieczór. Dobry jest voltaren ale też ciepła kąpiel/prysznic i następnie zimną wodą spłukać mięśnie.
Sex po mecie najlepszy na świecie :hel:
  • 86 / 3 / 0
Siema, może trochę offtopic. wczoraj robiłem porządny trening i mam zakwasy delikatnie na nogach i wszędzie od pasa w góre. Czy mogę dziś wywęszyć trochę mefedronu?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?

Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.

Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.