Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 363 / 36 / 6
co Ci da kufel piwa na naderwane (lekko oczywiście ) włókna mięśniowe ? ... kwas mlekowy i zakwasy to już przeszłość .. ;] , obalono tę teorię . Ciepła kąpiel spoko "zrelaksuje" . Piwo , to chyba jedynie z pragnienia ;) i moż lekkie uzupełnienie vit z grupy B .
  • 62 / 19 / 2
Mam zakwasy na nogach po seksie na mecie i boli mnie szczęka (ale to z innego powodu). Ale to gównie od długiego i mocnego poruszania SIĘ. Na drugi dzień jak mnie trzyma to jest ok, dopiero pod wieczór. Dobry jest voltaren ale też ciepła kąpiel/prysznic i następnie zimną wodą spłukać mięśnie.
Sex po mecie najlepszy na świecie :hel:
  • 86 / 3 / 0
Siema, może trochę offtopic. wczoraj robiłem porządny trening i mam zakwasy delikatnie na nogach i wszędzie od pasa w góre. Czy mogę dziś wywęszyć trochę mefedronu?
ODPOWIEDZ
Newsy
Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.