Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3169 / 363 / 0
Re: 1P-LSD
Nieprzeczytany post autor: Blu »
Witkacy pisze:
Raczej nie ma co się spodziewać szybkiego pojawienia się 1P-lsd u naszych sprzedawców
Z tego co mi wiadomo, w ciągu kilku dni powinien pojawić się u paru zagranicznych vendorów oferujących wysyłkę do Polski.
  • 581 / 91 / 6
@Blu to weź w dziale sprzedawcy napisz co i jak kiedy będzie
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
  • 3169 / 363 / 0
Re: 1P-LSD
Nieprzeczytany post autor: Blu »
Napiszę jak już się pojawi bo narazie to tylko zapowiedzi, wcale nie znaczy że się na 100% sprawdzą. Druga partia AL-LAD też miała być tuż tuż, a była z 3-miesięczną obsuwą.
  • 451 / 13 / 0
1. Kto to niby produkuje ? ( nie chodzi mi o nazwę sklepów gdzie to można dostać tylko o lab 2. Czy 1P-LSD nie podpada pod prawo analogowe w UK/USA ? 3.Wiadomo coś na temat wpływu na psychikę - jest w tym głębia i ten specyficzny mindfuck typowy dla kwasa czy klarowność fenylek ?
Kontakt: cardomar15@tutanota.com
%-D
  • 3362 / 349 / 0
1. Twoja stara. A tak serio, to pewnie jakis nieglupi laborant/chemik. Moze chiny? Moze laby produkujace LSD? Nikt nie wie, i nikt kto ma troche rozumu nie wyjawi tego.
2. W uk nie, full legal. W usa moze podpasc pod prawo analogowe, chyba ze bedzie sprzedawane/posiadane jako "nie do spozycia przez ludzi", w razie wpadki trzeba tez sie tlumaczyc do czego to uzyjesz.
Jest majndfak, poczytaj tripraporty.
  • 744 / 28 / 0
@Blu

U naszych (lokalnych) się szybko nie pojawi, dokładnie przedstawiłem to wcześniej.
Natomiast u zagranicznych (UK) już od poniedziałku jest z wysyłką do PL. Będzie to 1 partia, i może być tak jak blu powiada.

Informację na temat 1P coraz szybciej i owocniej się pojawiają.
"It is the N-propionyl analogue of LSD and a homologue of ALD-52."
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
  • 1653 / 298 / 0
Klarowność fenylek? O jakich fenylkach mówisz? Dla mnie one sa równie, jeżeli nie bardziej, mindfuckowe od kwasu i tryptamin. W mniejszych dawkach jest clearhead, owszem, ale przy większych te przyspieszenie myślowe łączy się z psychodelą by stworzyć niesamowity rozpierdol :scared:
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 319 / 8 / 0
W odpowiednim dziale założyłem wątek o sprzedawcy z UK który obecnie już 1P posiada. Tak tylko piszę %-D
Przypomnij sobie krzywdy, nie daruj nikomu, nigdy.
Volenti non fit iniuria.
Kontakt tylko mailowy; r1ven@protonmail.com
  • 127 / 11 / 0
Ma ktoś informacje kiedy będzie już dostępny w PL? I jaka może być jego hipotetyczna cena i zawartość ug?
  • 371 / 9 / 0
można już kupować wiadomo gdzie ;)
kusi ten lizergamid :) testował ktoś? Bo ja dopiero będę mieć okazje za dwa tygodnie
♪ P S Y T R A N C E ♫
Myco-Maniac
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".