Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Witkacy pisze:Raczej nie ma co się spodziewać szybkiego pojawienia się 1P-lsd u naszych sprzedawców
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."
Najpierw masa, potem kwasa
2. W uk nie, full legal. W usa moze podpasc pod prawo analogowe, chyba ze bedzie sprzedawane/posiadane jako "nie do spozycia przez ludzi", w razie wpadki trzeba tez sie tlumaczyc do czego to uzyjesz.
Jest majndfak, poczytaj tripraporty.
U naszych (lokalnych) się szybko nie pojawi, dokładnie przedstawiłem to wcześniej.
Natomiast u zagranicznych (UK) już od poniedziałku jest z wysyłką do PL. Będzie to 1 partia, i może być tak jak blu powiada.
Informację na temat 1P coraz szybciej i owocniej się pojawiają.
"It is the N-propionyl analogue of LSD and a homologue of ALD-52."
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
Volenti non fit iniuria.
Kontakt tylko mailowy; r1ven@protonmail.com
kusi ten lizergamid :) testował ktoś? Bo ja dopiero będę mieć okazje za dwa tygodnie
Myco-Maniac
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.