Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
Po kolejnym teście (tym razem nie łączyłem z prekursorami) przyznaję że nie znam lepszej substancji na tłumienie negatywnych efektów niewyspania. (nie próbowałem modafinilu który powinien być w tym najlepszy)
Z tym że to najciekawsze (przynajmniej dla mnie) działanie zaczyna się po 2-3 godzinach.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
qweqwe890 pisze:Porównałby ktoś amp do kofeiny bezwodnej? Jakie różnice w działaniu? Nadaje sie na codzienne zniesienie zmęczenia?
Mocno Wam amp podbija ciśnienie?
Patrząc na wzór strukturalny to mogę sobie strzelić, że zapewne majstruje przy układzie glutaminergicznym - ale wolałbym poczytać jakieś badania :)
Jagang8 pisze:Dziwne, wrzuciłem AMP razem z l-dopą i 5htp ponad 4h temu, a dopiero teraz po przespaniu jakichś 3 godzin poczułem pobudzenie i przyśpieszone bicie serca.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.