UsmiechnietaMorda pisze:Mam tak samo z wjazdem, że działanie już później nie jest tak zajebiste aczkolwiek ze stymulantami. Przy opio tego niedosytu nie odczuwam już.
Walę IV bo:
1. oszczędniej
2. wjazdy są wyjebane
3. najciekawsze działanie
4. ładuje się w 13 sekund %D
5. już mam taki fetysz do igieł i strzykawek odkąd pamiętam, dużo wcześniej zanim poznałem hajpa
-skoncentrowane i tym sposobem(za)krótkie działanie,
-zbyt inwazyjne,
-ochydne
1. Fetysz igły, ukłucia, jak już człowiek zacznie napierdalać to potem wszystko chce walić IV, a na głodach nawet NaCl leci czy woda...
2. Wjazd oczywiście, a w przypadku np. buprenorfiny, szybsza koncentracja stężenia bupry w krwi = brak konieczności memłania plastrów czy bunków w gębie przez całą noc/godzinę, dwie.
3. Ekonomia i niska BA oralna opio + niektórych benzo, czyli mojego głównego menu.
4. Przy wprawie - szybkość, rano pyk i można iść na studia, a jadąc tramwajem przyjemnie sobie przycupnąć na siedzącym miejscu i, słuchając muzyki, czuć jak się rozkręca, obserwując krajobraz za oknem. Uwielbiam te momenty. Nie muszę mieć pustego żołądka, ani czekać wieków aż się wchłonie, a co dopiero zacznie peakować.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
tylko nie wszystko daje korzyść[/b][/size]
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.